Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες - Τάσεις φυγής, υπομονή & περισσότερη ευγένεια!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα την πορεία της στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζοντας δυο όψεις στη διάρκεια της νύχτας, ένα εξάγωνο με τον Δία και την αντίθεση με τον Άρη τα ξημερώματα. Έτσι αν είστε ξύπνιοι από πολύ πρωί θα είστε πιο δραστήριοι τις πρωινές ώρες, αλλά ίσως και λίγο νευρικοί. Επειδή η Σελήνη στους Ιχθύς αυξάνει και τις τάσεις φυγής κι επειδή πολλοί θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους από αυτό το γουηκέντ, ας είστε λίγο πιο υπομονετικοί στο δρόμο και λίγο πιο ευγενικοί στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς. Το ευεργετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό κάνει κατάλληλη την Παρασκευή για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων, για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Αν και η μέρα ξεκινά με μια πιο άτονη διάθεση και με διάφορες σκέψεις που προσωρινά μπορεί να σας αγχώνουν, στην πορεία τα πράγματα διαφοροποιούνται αρκετά. Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Άρη στην Παρθένο και μπορεί να φέρει κάποιες λύσεις οξύνοντας την αντίληψη σας, αλλά δημιουργώντας περισσότερα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας. Όχι βέβαια κάτι πρωτόγνωρο ή δύσκολο στη διαχείριση του. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στην πορεία της μέρας είναι μια βοηθητική όψη σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Μπορεί να μάθετε ξαφνικά για μια αλλαγή που θα σας ευνοήσει στον εργασιακό σας χώρο ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Η μέρα προσφέρεται και για να κάνετε ένα διεξοδικό έλεγχο σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια βοηθητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς και τον Ουρανό στο ζώδιο σας σχηματίζεται σήμερα και μπορεί να σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο ή να σας λύσει τα χέρια σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή και μια έμπνευση της στιγμής για ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν σε μια προσωπική σχέση, σε ένα έρωτα, ή ακόμη αν είστε γονείς σε θέματα που αφορούν σε κάποιο σας παιδί. Αν είστε νεότεροι σε ηλικία και ψάχνετε θέματα σπουδών μπορεί να έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη επίσης. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στους Ιχθύς, δίνοντας εγγυήσεις για ένα υπέροχο βράδυ Παρασκευής παρέα με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς δημιουργεί πιο αγχώδεις συνθήκες κυρίως σε θέματα της δουλειάς. Αν εργάζεστε και δεν έχετε βγει σε άδεια ακόμη μπορεί τις πρωινές ώρες να εκνευριστείτε με κάποιες συμπεριφορές ή με κάποιες καταστάσεις στον χώρο εργασίας σας. Στην πορεία της μέρας θα εξομαλυνθούν τα πράγματα και το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού θα είναι αρκετά βοηθητικό σε δύο τομείς: στα οικονομικά και τα επαγγελματικά και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί με κάποιο τρόπο αυτοί οι δυο τομείς να συνδέονται. Δηλαδή να υπάρχει μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας ή να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας και να προκύψει ένα καλό έσοδο. Από την άλλη, ίσως ψάξετε τώρα μια λύση ή μια καλή ιδέα για να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο σας και να βγάλετε χρήματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ