Στον Σασμό ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Καπετάν Ανδρέας - Ο Σπύρος Πετρουλάκης τον καλοδέχεται (φωτό)

Ποιο ρόλο θα υποδυθεί;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης "εισβάλλει" στον Σασμό!

Όλοι περιμένουμε πως και πως την τρίτη σεζόν της καθηλωτικής σειράς!

Αυτό δεν γνωρίζαμε την είσοδο και συνεπώς το ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι που πλέον είναι γνωστό ...

Μέσα από το λογαριασμό του στα social media ο συγγραφέας του βιβλίου του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης το ανακοίνωσε κι επίσημα.

Παρουσίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη με κρητικό σαρίκι και έγραψε: «Ναι μρε Καπτά Αντρέα. Έμπα στο Σασμό να τα κάμεις ούλα τρόχαλος». Αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει τρόχαλος, είναι ο σωρός από πέτρες.

Η φωτογραφία που παρουσίασε όμως ο συγγραφέας δεν είναι από τα γυρίσματα, αλλά προϊόν μοντάζ για τις ανάγκες της ανάρτησης.

Ποιος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης που θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης 

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης κάνουν διακοπές στην Κρήτη: Μαζί τους και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη - Δείτε φωτό και βίντεο

Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ