Δολοφόνος θείας & μάνας σε 7 χρόνια: Πως τη γλύτωνε την πρώτη φορά - Τι τον πρόδωσε στο δεύτερο φόνο (βίντεο)

Το χρονικό της δολοφονίας ...

Από τα χέρια του 35χρονου ανιψιού της έπεσε νεκρή, σύμφωνα με την αστυνομία, η 55χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στις 27 Ιουλίου μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα.

Ο λόγος για έναν 35χρονο σήμερα άνδρα, που στις 17 Ιουλίου 2016 είχε ξυλοφορτώσει άσχημα την 53χρονη μητέρα του Άννα, η οποία και κατέληξε 10 ημέρες αργότερα, και ο οποίος 7 χρόνια μετά, στις 26 Ιουλίου 2023 έκανε το ίδιο με την 55χρονη θεία του Νικολίτσα.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία της 55χρονης - Τη σκότωσε ο 35χρονος ανιψιός της - Μεταμφιέστηκε για να μπει στο σπίτι της - Είχε κατηγορηθεί και για τον θάνατο της μητέρας του

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την θεία του, παρέμεινε για περισσότερες από 3 ολόκληρες ώρες στο σπίτι, καθάρισε και εν συνεχεία, αφού πέταξε τα σκουπίδια, απομακρύνθηκε μεταμφιεσμένος.

Η 55χρονη θεία ήταν η μόνη μάρτυρας κατηγορίας του ανιψιού της - Πώς αποφυλακίστηκε ο δράστης

Η 55χρονη ήταν η μοναδική μάρτυρας κατηγορίας του ανιψιού της για την δολοφονία της αδερφής της το 2016, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές. Με την μαρτυρία της οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τότε τον 28χρονο γιο του θύματος, κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Ο παππούς και η γιαγιά του δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης,  είχαν καταθέσει υπέρ του, αναφέροντας σημαντικά προβλήματα ψυχικής υγείας, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της μητέρας του δράστη ήταν δυστύχημα. Η κατηγορία από ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο μετατράπηκε σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, με τον δράστη να αποφυλακίζεται.

 

 

Πώς έγινε η δολοφονία της θείας του 35χρονου - Το δρομολόγιο και οι μεταμφιέσεις

Ο 35χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της θείας του στις 26 Ιουλίου, στις 13:50 και αποχώρησε από αυτό στις 17:05 της ίδιας μέρας.

Αφού έχει μεταμφιεστεί, φορώντας  περούκα, φόρμα εργασίας, σακίδιο, τσαντάκι μέσης και μάσκα στο πρόσωπο, βγαίνει από το σπίτι και πετάει στα σκουπίδια, 3 μεγάλες τσάντες απορριμμάτων. Στην συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι και βγαίνει με μια μικρή πράσινη τσάντα.

Κινείται πεζός στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου με κατεύθυνση το κέντρο της Πάτρας και εντοπίζεται χωρίς να φοράει μάσκα στην συμβολή της Κορίνθου με την Σατωμβριάνδου. Στην συνέχεια κάμερες τον εντοπίζουν στην οδό Ζαϊμη να εκδίδει εισιτήριο από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων για Κόρινθο.

Τον βρήκαν σε τροχόσπιτο στο Λουτράκι

Το πρωί της Πέμπτης (3/8) στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας εντόπισαν τον άνδρα μέσα στο τροχόσπιτο στο Λουτράκι, ενώ μαζί του ήταν και η 36χρονη σύντροφός του με καταγωγή από την Αλβανία. Κατά την διάρκεια της έρευνας στο χώρο, βρέθηκε μια υφασμάτινη χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι  μαύρα αθλητικά παπούτσια και ένα τσαντάκι μέσης, παρόμοιο με αυτό που φορούσε ο δράστης όταν έφυγε από το σπίτι της άτυχης 55χρονης.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας και ψηφιακά στοιχεία φέρεται πως αποτελούν ισχυρές αποδείξεις ενοχής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ