Η αστυνομικός στη μάνα της: «Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω» - Τι τραβούσε 15 χρόνια - Πως την έσωσε η γειτόνισσα (βίντεο)

Τι της απαντούσε η μητέρα της 

 

Συγκλονίζουν όλα όσα έρχονται στο φως τηε δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγο της στη Λάρισα.

Τι έλεγε στη μητέρα της

«”Μαμά”, μου έλεγε, ”δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω”» έλεγε η 43χρονη στη μητέρα της.

«Της έλεγα “κάνε υπομονή, έχουμε παιδάκια. Κάνε υπομονή. Δεν ήθελα να ζήσουν χωρίς… Να είναι χωρισμένα τα εγγόνια μου» λέει η μητέρα της αστυνομικού, μιλώντας στο MEGA.

 «Προσπαθούσε να με πείσει να μη χωρίσουμε – Παραμορφώθηκα»

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» είπε η 43χρονη, στα πρώτα της λόγια μετά τον ξυλοδαρμό της.

«Πήγε να τον αφήσει και τη σκότωσε»

«Μια ζωή, 15 χρόνια είχαμε αυτό το βιολί, αλλά τώρα τελευταία δεν ήξερε τι έκανε. Της έκανε πόλεμο, εσωτερικό πόλεμο. Δεν τη χτύπαγε, της έκανε πόλεμο, καταλαβαίνεις; Χειρότερο είναι. Πήγε να τον αφήσει, πόσο άλλο να τον αντέξει και τη σκότωσε» συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης.

Αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα η γειτόνισσα της 43χρονης, η οποία ήταν εκείνη που κάλεσε τις Αρχές και χτυπούσε την πόρτα, φωνάζοντας στον 52χρονο να σταματήσει να τη χτυπά, η αστυνομικός ίσως σήμερα να μην ζούσε, λένε οι συνάδελφοί της.

«Κατά τύχη είναι ζωντανή, χάρη στην ψυχραιμία μιας γυναίκας» συγκλονίζει συνάδελφός της.

Η ζωή της αστυνομικού ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά τα σοβαρά τραύματά της, τα οποία αντιμετωπίζονται με αγωγή και χειρουργικά, ενώ δέχεται όπως και τα δύο ανήλικα κορίτσια της ψυχολογική στήριξη από ειδικούς.

Ο 52χρονος σύζυγός της, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή.

Στη Λάρισα, όπου υπάρχει ένα από τα πιο επανδρωμένα τμήματα ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛ.ΑΣ., μόνο για το μήνα Ιούλιο 35 γυναίκες αναζήτησαν καταφύγιο στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ