Νάταλι Πόρτμαν: Πάρε και τη βέρα σου και άντε γεια! Οριστικός χωρισμός για την όμορφη ηθοποιό με τον Γάλλο σκηνοθέτη σύζυγο της (φωτό)

Εθεάθη χωρίς τη βέρα της ...

"Φωτιά" έχουν πάρει όλα τα ειδησεογραφικά μέσα μετά την τελευταία εμφάνιση της Νάταλι Πόρτμαν χωρίς τη βέρα της ...

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εθεάθη να περπατάει στο Σίδνεϊ μετά τη φημολογούμενη απιστία του συζύγου της, Μπέντζαμιν Μίλπαϊντ.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η γυναίκα που οδήγησε σε χωρισμό τη Νάταλι Πόρτμαν με το Γάλλο σύζυγο της - 25 ετών & 20 χρόνια νεότερη του Benjamin Millepied (φωτό - βίντεο)


instagram @natalieportman

Η 42χρονη βρέθηκε στο «Angel City Equity Summit», μια εκδήλωση για την ομάδα της Εθνικής Γυναικείας Ποδοσφαίρου, Angel City FC, στην Όπερα του Σίδνεϊ την Παρασκευή, όπου και την εντόπισαν οι παπαράτσι. Ενώ περπατούσε, ντυμένη με ένα casual λουκ, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το γυμνό της δάχτυλο, ενώ έβγαζε τα χέρια της από τις τσέπες. Όπως παρατήρησε το κοινό και γρήγορα έγινε τίτλος σε πολλά δημοσιεύματα, η Νάταλι Πόρτμαν φαίνεται πως «έχει ξεφορτωθεί» τη βέρα του γάμου της.

Η έξοδός της έρχεται δύο μήνες, αφού ο σύζυγός της, Μπέντζαμιν Μίλπαϊντ κατηγορήθηκε για απιστία. Αν και μια πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στο «Us Weekly» πως η Νάταλι Πόρτμαν δεν έδωσε τόση σημασία στο συμβάν και πως η σύντομη εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον γάμο τους, φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, κάνουν κι οι δύο μεγάλη προσπάθεια να ισορροπήσουν τα πράγματα για χάρη τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ