Λιζέτα Νικολάου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην εντατική: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας - Έπεσε και χτύπησε σοβαρά (φωτό & βίντεο)

H Λιζέτα Νικολάου, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στον Πειραιά μετά από ατύχημα που είχε όπου χτύπησε στο κεφάλι

Ένα ατύχημα οδήγησε τη Λιζέτα Νικολάου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη, μετά από πτώση που είχε.

5220_LIZETA_NIKOLAOY_3172022

Η τραγουδίστρια έχασε την ισορροπία της και γλίστρησε στις σκάλες την ώρα που ήθελε να πάει στην τουαλέτα ενός καταστήματος. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο θεραπευτήριο. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από άτομα του περιβάλλοντός της, τα οποία ωστόσο, δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε λεπτομέρειες για το ατύχημα ή τα τραύματα που είχε η Λιζέτα Νικολάου, εκτός από την πληροφορία ότι έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

Διαβάστε ακόμα: Λιζέτα Νικολάου: «Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου - Nτρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Φτυστός ο γαμπρός με τον Γιώργο Λιάνη: Ο μοναχογιός του δημοσιογράφου και της Λιζέτας Νικολάου παντρεύτηκε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ