Αρραβωνιάστηκε η Ιμάν Παχλαβί - Σύσσωμη η royal οικογένεια του Ιράν γιορτάζουν με αγκαλιές & χαμόγελα (φωτό - βίντεο)

Η δεύτερη κόρη του Ρεζά Παχλαβί.

Η κόρη του Ρεζά Παχλαβί, Ιμάν αρραβωνιάστηκε!

Η πριγκίπισσα Iman δέχτηκε την πρόταση γάμου του Bradley Sherman προς χαρά ολόκληρης της royal οικογένειας του Ιράν που συγκεντρώθηκε για να ζήσει αυτή τη στιγμή.

Μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ που ανήρτησε η αδερφή της Ιμάν, Νουρ βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια να γιορτάζει το ευχάριστο γεγονός.

 

 

Ο Reza Pahlavi, 62 ετών, η πριγκίπισσα Yasmine Pahlavi, 55, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα της δεύτερης κόρης τους, της πριγκίπισσας Iman, 29 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Yasmine: Θα ήταν η Βασίλισσα του Ιράν - Στα 17 της παντρεύτηκε το διάδοχο Ρέζα Παχλαβί - Πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού & βγήκε νικήτρια (φωτό)

Ο γιος του τελευταίου Σάχη του Ιράν και της Shahbanu Farah έχει τρεις κόρες. Η πριγκίπισσα Noor, 31, είναι το μεγαλύτερο παιδί, η πριγκίπισσα Iman είναι η δεύτερη κόρη και ακολουθεί η μικρότερη, η πριγκίπισσα Farah, 19 ετών.

Η πριγκίπισσα Iman δέχτηκε την πρόταση γάμου του Bradley Sherman σε μια όμορφη οικογενειακή στιγμή στις 4 Αυγούστου 2023.


instagram @noorpahlavi

«Ο Μπραντ Σέρμαν ήταν ήδη μέλος της οικογένειας, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο το έκανε επίσημο!», έγραψε η πριγκίπισσα Νουρ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Iman γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1993 στην Ουάσιγκτον, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένεια.

 

 

Ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται σε χρηματιστηριακό πρακτορείο αφού αποφοίτησε "Ψυχολογία κι Επικοινωνία" από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν το 2015.

Όπως η αυτοκράτειρα Farah, η γιαγιά της, η νεαρή γυναίκα ασχολείται επίσης με την ανθρωπιστική δράση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ