Το συγκινητικό μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη όταν βρέθηκε στην αγαπημένη ταβέρνα της μητέρα του: «Με κατάλαβαν τα παιδιά, γύρισα πλάτη» (φωτό)

«Σε φιλώ καλή μου, μάς λείπεις» γράφει σε ανάρτησή του ο ηθοποιός, που έχασε τη μητέρα του πριν από έναν χρόνο

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Κρατερός Κατσούλης έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα. Ο ηθοποιός βρίσκεται στα Κουφονήσια και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια άκρως συγκινητική στιγμή που είχε, αναφερόμενος στη μητέρα του που έχε φύγει από τη ζωή.

 

 

«Ήρθα στο “Φως Φανάρι” και κάθισα με τα παιδιά να φάμε … αλλά δεν σκέφτηκα ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα καλή μου… Όλο νόμιζα ότι θα περάσεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας, να μοιραστούμε μια μπύρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ.

Γύρισα πλάτη… Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα , με καθησύχασαν ότι είναι λογικό να στενοχωριέμαι και η Αέλια μου, που θυμόταν, είπε για να αλλάξει τη διάθεση μου χαριτολογώντας: “μη στενοχωριέσαι μπαμπά θα μοιραστούμε μαζί τη μπύρα”…

Αυτά είναι τα εγγόνια σου, μάνα. Με αυτή την τρυφερότητα, ευαισθησία και ενσυναίσθηση… Σε φιλώ καλή μου, μας λείπεις», καταλήγει στο μήνυμά του ο ηθοποιός, αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία «έφυγε» από την ζωή το 2022.

 

 

«Είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο»

Στα τέλη Μαΐου του 2022, ο Κρατερός Κατσούλης γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της πολυαγαπημένης του μητέρας.

«Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια ,οι ευχές σας για το ταξίδι της , η αγάπη που στέλνετε, απο την ωρα που έκανα γνωστό ότι έφυγε η μητέρα μου ,είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου. Προσπαθώ γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους αλλά μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο.  Αγάπη φως και ευλογία σε όλους.

Ουράνια Καλλίδου  κατά κόσμον Ανια. 1/4/44-25/5/22»,  είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο πλευρό της μητέρας του.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί ο Κρατερός Κατσούλης με την πληθωρικότητα της αγάπης του για το γιο του - "Αγόρι μου, αντράκι μου, παιδάκι μου" (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ