Αλέξης Γεωργούλης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες - Με τη φίλη του Βίκυ Σταυροπούλου για φαγητό στην Κύθνο (φωτό)

Ο Ευρωβουλευτής και ηθοποιός, απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση πριν από περίπου τέσσερις μήνες

Μήνες μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά, ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής είχε παραμείνει «σιωπηλός» για καιρό, χωρίς να κάνει καμία δήλωση ή ανάρτηση στα social media, διατηρώντας έτσι χαμηλό προφίλ.

Λίγες ήταν και οι δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς μέχρι σήμερα ο φωτογραφικός φακός δεν τον εντόπισε πουθενά.

PHOTO-2023-08-08-20-09-11__4_

Ωστόσο, αυτή τη φορά και δεδομένου του χρόνου που έχει περάσει, ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε να βγει για φαγητό με μία καλή του φίλη στην Κύθνο.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης: Αρνείται τις κατηγορίες, "λυπηρό ότι δημοσιοποιείται πριν τις εκλογές" - Το έμαθε αρχές Απριλίου λένε οι δικηγόροι του

PHOTO-2023-08-08-20-09-11__3_

Ο λόγος για τη Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία τον είδαν να τρώει σε ένα εστιατόριο στη Χώρα της Κύθνου. Αν και ευδιάθετος, η εικόνα του δεν θυμίζει σε πολλά τον ίδιο άνθρωπο πριν τις καταγγελίες.

PHOTO-2023-08-08-20-09-11__2_

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη τοποθέτηση της Ελένης Χρονοπούλου: Την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκόμισα ιατροδικαστική έκθεση – 4 μήνες μετά έδωσα το όνομα

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φάνηκε να έχει παραμελήσει τον εαυτό του. Στις φωτογραφίες, ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται να συνομιλεί με μία νεαρή κοπέλα, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου κάθεται απέναντί του.

PHOTO-2023-08-08-20-09-11__1_

Τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Βίκυ Σταυροπούλου συνδέει εδώ και χρόνια μια βαθιά φιλία, η οποία ξεκίνησε την περίοδο που πρωταγωνιστούσαν μαζί στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

PHOTO-2023-08-08-20-09-11

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Βίκυ Σταυροπούλου είχε αναφερθεί στον καλό της φίλο και την υπόθεση, για την οποία κατηγορούταν.

«Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω... Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός "μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;" Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ