Αύγουστος στην Αθήνα: σε ποιο πάρκο να πάτε για να κάνετε βόλτα! (φωτογραφίες)

Το Πεδίον του Άρεως, πιο περιποιημένο και καθαρό από ποτέ, υποδέχεται εκατοντάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Το Πεδίον του Άρεως βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, αποτελώντας μια τεράστια έκταση πρασίνου που μπορεί να αποτέλεσει πραγματικά όαση μέσα στο αστικό γκρίζο της πόλης. Ταυτόχρονα, όμως, έχει συνδεθεί στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Αθηναίων, ως ένα πάρκο παρατημένο και με μεγάλο κίνδυνο όταν πέφτει το φως του ήλιου. Το πάρκο αυτό φαίνεται λοιπόν να έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, έτοιμο να προσφέρει μαγευτικές εικόνες.

Facebook: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το πάρκο επισκέφτηκαν και μέλη της γνωστής ομάδας "ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ", παρατηρώντας την αλλαγή αυτή. Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, με τα διθυραμβικά σχόλια να είναι πολλά!

"Αν είναι παντού τόσο καθαρό και περιποιημένο εύγε σ'εκείνους που το καθαρίζουν και σ'εκείνους που προσέχουν να μην το λερώνουν. Μακάρι να ήσαν όλα τα πάρκα της πόλης έτσι.", ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση.

Facebook: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ομάδα στο Facebook "ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" έχει δημιουργηθεί από το συγγραφέα και δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο και συγκεντρώνει πολλές δημοσιεύσεις κάθε μέρα από διάφορες γειτονιές της Αθήνας. Η ομάδα αποτελεί μία κίνηση πολιτών που στοχεύει στην αναβίωση του κέντρου της πόλης και την εξερεύνηση νέων προορισμών μέσα από το κοινό βίωμα.

Facebook: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αν βρίσκεστε λοιπόν τον Αύγουστο στην Αθήνα, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στο Πεδίον του Άρεως και να απολαύσετε το δειλινό σας μέσα στο δροσερό πράσινο του πάρκου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ