Ο Πρίγκιπας Χάρι ξετρελαμένος με το Τόκυο: "Θα έμενα εδώ εάν με θέλατε" - Τι ψώνισε για τη Μέγκαν Μαρκλ; (φωτό - βίντεο)

Καλός σύζυγος 

Από χθες (9/8) βρίσκεται στο Τόκυο της Ιαπωνίας ο πρίγκιπας Χάρι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πρίγκιπας Χάρι στο Τόκυο! Αγκαλιά με τον κολλητό του, Nacho Figueras - Έλειπε από το πλευρό του η Μέγκαν (φωτό - βίντεο)

Ο Χάρι βρέθηκε εκεί για την εκδήλωση ISPS Sports Values Summit που έχει ως στόχο να φωτίσει τη δύναμη του αθλητισμού, των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων.

Από ότι φαίνεται ξετρελάθηκε με την πόλη. Συγκεκριμένα στην ομιλία του ανέφερε:

 «θα ζούσα ευχαρίστως εδώ αν με θέλατε» ενώ επαίνεσε τη «ζεστασιά, τη συμπόνια και τη γενναιοδωρία» του «ιδιαίτερου» ιαπωνικού πολιτισμού.

«Έχω συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και λαμβάνω τεράστια ικανοποίηση. Η ζωή μου είναι φιλανθρωπία, πάντα ήταν, πάντα θα είναι», πρόσθεσε ο πρίγκιπας.

Μπορεί να μην ήταν στο πλευρό του η σύζυγος του, Μέγκαν Μαρκλ ήταν όμως ο  κολλητός του και παίκτης του πόλο με καταγωγή από την Αργεντινή, Nacho Figueras.

Ο Χάρι και ο Nacho μίλησαν στη σύνοδο κορυφής και στον ιδρυτή του ISPS Handa, Haruhisa Handa, για τη φιλανθρωπική τους οργάνωση Sentebale, η οποία βοηθά τα παιδιά και τους νέους που έχουν πληγεί από τον ιό HIV και το AIDS στη νότια Αφρική.

Image
twitter

Οι φίλοι πρόκειται να ταξιδέψουν στη Σιγκαπούρη στη συνέχεια, όπου θα παίξουν στο Sentebale ISPS Handa Polo Cup το Σάββατο.

Να σημειώσουμε ότι , όταν έφτασε στη σύνοδο κορυφής στο Τόκιο, ο Χάρι έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Μάλιστα, οι δυό τους εθεάθησαν σε ένα υποκατάστημα του Itoya Top Drawer στο κέντρο του Τόκιο, να δοκιμάζουν γυαλιά Kolo που πωλούνται στα 175 δολάρια. Το κατάστημα ειδικεύεται σε προϊόντα που «κάνουν τα ταξίδια εύκολα» και μπορεί να υπερηφανεύεται για την «κομψή βιωσιμότητά του».

«Ψωνίζουμε για τις γυναίκες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τόκιο για την φιλοξενία και την καλοσύνη» έγραψε ο Νάτσο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ