Δέσποια Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, Λάκης Λαζόπουλος: Για φαγητό στην Πάρο - Μαζί η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη και ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος (φωτό)

Μετά την Ύδρα και την Κρήτη σειρά είχε η Πάρος για τη Δέσποια Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, όπου βρήκαν τον Λάκη Λαζόπουλο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί το φετινό καλοκαίρι και το μοιράζονται με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ζευγάρι επέλεξε να μην αρκεστεί σε έναν μόνο προορισμό κατά τις φετινές του διακοπές και έτσι, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στην Ύδρα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και στην Πάρο.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης κάνουν διακοπές στην Κρήτη: Μαζί τους και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη - Δείτε φωτό και βίντεο

Το βράδυ της Τρίτης, οι δυο τους δείπνησαν με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, ενώ στην ίδια παρέα βρισκόταν και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη.

Διαβάστε ακόμα: Θεά η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη: Η Μελίνα με το μπικίνι της, "έριξε" το Instagram - Σε ποιο νησί βρίσκεται (φωτό) 

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ολόκληρη την παρέα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: 

«Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές.

Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη».

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην όμορφη Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι - Δείτε τις φωτογραφίες που έβγαλαν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ