Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Ευνοούνται τα ταξίδια, οι συμφωνίες, οι σπουδές & η επικοινωνία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Πέμπτη ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε  όψη τετραγώνου με τον Κρόνο αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές, τις συμφωνίες. Φυσικά ευνοεί μια συγκεκριμένη ομάδα ζωδίων όπως θα διαβάσετε αναλυτικά για την όψη πατώντας εδώ.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τις βραδινές ώρες μας κάνει λίγο πιο ανήσυχους νοητικά και δυσκολεύει τις αποφάσεις μας. Από την άλλη μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποια μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις μας. Γι’ αυτό αν ταξιδεύτε βράδυ ας είστε πιο υπομονετικοί. Δυσκολίες ίσως προκύψουν και σε σχέσεις με μικρότερα σε ηλικία άτομα, σχέσεις με γείτονες και συγγενείς. Και πάλι όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

ΚΡΙΟΣ

Μια δυνατή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους και την επιρροή του τριγώνου Ερμή – Δία για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Αν μη τι άλλο το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και  θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας αν εργάζεστε. Βέβαια οι επαφές μπορεί να είναι και ευχάριστες αν είστε διακοπές ή ετοιμάζεστε γι’ αυτές. Προτιμήστε τα πολύ δύσκολα να τα βάλετε τις πρωινές ώρες. Αργότερα προς το βράδυ πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα με συνεργάτες ή με άτομα από το περιβάλλον σας και να μη μπορείτε να συνεννοηθείτε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχετε μια προσφορά σε επαγγελματικό επίπεδο, ένα καλό νέο για κάποιο οικονομικό θέμα ή ακόμη και για ένα ζήτημα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με κάποια διλήμματα ή και κάποια ανησυχία σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα. Ενδεχομένως έχετε έναν προβληματισμό σε σχέση με ένα μελλοντικό πλάνο που έχετε είτε σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς, αν θα καταφέρετε να το χρηματοδοτήσετε ή αν έχετε τον χρόνο που απαιτείται για να το υλοποιήσετε. Βέβαια με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο σας, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ, μπορεί να μην υπολογίζετε ιδιαίτερα τα έξοδα σας αν πρόκειται για διασκέδαση και πράγματα που σας δίνουν χαρά. Μάλιστα είναι από τις μέρες που μπορεί να σκέφτεστε το επόμενο ταξίδι σας, τις διακοπές ή ένα νέο χόμπι που μπορεί να σας ενθουσιάζει.  Από την άλλη η όψη αυτή για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει και μια επιτυχία. Αυτή μπορεί να προκύψει από μια νέα δουλειά ή από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας. Φυσικά είναι μια καλή περίπτωση να δείτε και πως μπορείτε να αξιοποιήσετε ή να επενδύσετε τα χρήματα σας παίρνοντας συμβουλές από τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και σήμερα τα ξημερώματα  σχηματίζει μια απαιτητική όψη με τον Κρόνο δημιουργώντας τις πρωινές ώρες λίγη κυκλοθυμία. Ενδεχομένως κάποιο άτομο στη δουλειά ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον προσπαθεί να σας πείσει για κάτι που δεν είστε εντελώς βέβαιοι  γι’ αυτό και να προβληματίζεστε. Ή μπορεί κάποιος άλλος να έχει πάρει μια απόφαση για σας πιστεύοντας ότι θα σας αρέσει και να μη σας βρίσκει σύμφωνους. Ευτυχώς στην πορεία της ημέρας τα πράγματα θα αλλάξουν και θα βελτιωθούν. Σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μόνο, ειδικά αν πρόκειται για μια σημαντική απόφαση.   Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο με το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ, μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού αλλά και στα οικονομικά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ