Η μοιραία μαχαιριά που αφαίρεσε τη ζωή του Μιχάλη Κατσούρη: Με «καραμπίτ» έκοψαν την αρτηρία στο χέρι - Τι λέει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς βρήκε ένα κια μοναδικό τραύμα στον Μιχάλη Κατσούρη, στο χέρι, προσπάθησε να αμυνθεί και του έκοψαν την αρτηρία

Στο φως έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν έξω από την Opap Arena το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Διαβάστε ακόμα: Μαρτυρικός, αργός, βασανιστικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη: Έκοψαν την βραχιόνιο αρτηρία - Δεν άντεξε η μητέρα του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ.

Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Διαβάστε ακόμα: «Αδερφέ χτυπήθηκα»: Τα τελευταία λόγια το Μιχάλη Κατσούρη - Συγκλονίζει η μαρτυρία του φίλου του, «υπήρχε τρελή αιμορραγία, ασταμάτητη» (βίντεο)

Ο ιατροδικαστής κ. Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα στο φως ήρθαν και εικόνες με τα όπλα και τα πολεμοφόδια με τα οποία ήταν εφοδιασμένοι οι χούλιγκαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ