Νύχτα γάμου - θρίλερ: Οι νεόνυμφοι αποκλείστηκαν στα βουνά του Καναδά μαζί με 300 καλεσμένους - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Σε κακό βγήκε ο γάμος στο βουνό για ζευγάρι στον Καναδά!

Ένα νεονύμφο ζευγάρι από τον Καναδά βρέθηκε σε αναπάντεχες περιπέτειες κατά τη διάρκεια της πρώτης τους νύχτας γάμου, όταν αποφάσισαν να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες στο βουνό Σάλφερ στο Εθνικό Πάρκο Μπανφ. Οι Ζακλίν και Μπρένεν ΜακΚόνελ είχαν αποφασίσει να αποθανατίσουν τη στιγμή με μοναδικά καρέ, όμως, ένα απρόσμενο γεγονός τους έφερε αντιμέτωπους με μια δύσκολη κατάσταση.

Αφού ανέβηκαν στο βουνό και έβγαλαν ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες, θέλησαν να κατέβοουν χρησιμοποιώντας το τελεφερίκ. Όμως, ανακάλυψαν ότι είχε προκύψει διακοπή ρεύματος λόγω κεραυνού, και το τελεφερίκ ήταν εκτός λειτουργίας.

Όπως αναφέρει το BBC, αυτή η απρόσμενη κατάσταση άφησε το ζευγάρι και τους περίπου 300 καλεσμένους παγιδευμένους στο βουνό. Αναγκάστηκαν να περάσουν τη νύχτα τους εκεί, μαζί με τα νυφικά και τα γαμπριάτικα ρούχα τους.

Το ζευγάρι παρέμεινε αισιόδοξο

Παρόλο που το σκηνικό αυτό είναι βγαλμένο από θρίλερ, οι νεόνυμφοι αντιμετώπισαν την κατάσταση με ψυχραιμία και αισιοδοξία. Ο Μπρένεν ανέφερε, πως ενώ πολλοί άνθρωποι πανικοβλήθηκαν και κοιμήθηκαν στον πρώτο όροφο, όπου είχαν προσωρινώς εγκλειστεί, οι περισσότεροι παρέμειναν ήρεμοι στον τρίτο όροφο όπου βρίσκονταν εκείνοι.

Οι νεόνυμφοι υποστηρίζουν ότι η εμπειρία τους στο βουνό δεν ήταν τόσο κακή όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η ασφάλεια και η ζεστασιά του χώρου και η παρουσία του ενός έναντι του άλλου, τους βοήθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με αισιοδοξία και χιούμορ.

Η περιπέτεια αυτή θα χαραχτεί αναμφίβολα στη μνήμη του ζευγαριού αλλά και των καλεσμένων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ