Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Stop σε νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, αγορές & ραντεβού

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη, δείκτης της καθημερινής μας διάθεσης θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων αλλά μετά τις 20:27 το βράδυ κι αφού ολοκληρώσει την τελευταία της όψη, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα περάσει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα μέχρι στις 01:52 που θα μπει στον Καρκίνο. Η Σελήνη «κενή πορείας» είναι ένας αστρολογικός όρος, που εκφράζει την πορεία της Σελήνης σε ένα ζώδιο, από τη στιγμή που αφήνει πίσω της την τελευταία κύρια όψη που έχει κάνει με κάποιο πλανήτη και μετά που δεν ξανασυναντά σε όψη άλλον πλανήτη μέχρι να μπει στο επόμενο ζώδιο. Στο διάστημα της «κενής πορείας»  της Σελήνης είναι καλό να μην κάνουμε νέα ξεκινήματα, πολύ σημαντικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού και αγορές. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Η σημερινή μέρα είναι πιο ευνοϊκή για τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Περισσότερη πίεση θα έχουν Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να τη μοιραστείτε είτε με τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε με τους φίλους σας. Βέβαια μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να γίνετε δεικτικοί ή επιθετικοί ή να αντιδράσετε ακραία σε ένα σχόλιο άλλου και να μπλέξετε. Το επικοινωνιακό στοιχείο θα είναι έντονο τη σημερινή μέρα και ίσως θα σας είναι δύσκολο να καθίσετε για πολλή ώρα κάπου ή να συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Αν αξιοποιήσετε τη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν θα περάσετε πολύ καλύτερα και χωρίς εκνευρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Το αίσθημα αφοσίωσης σας σε αυτούς και αυτά που αγαπάτε είναι ένα από τα ατού σας αγαπητοί Ταύροι αλλά σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ίσως πρέπει να πειραματιστείτε λίγο. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Από την άλλη σήμερα θα είστε πιο παρορμητικοί και λιγότερο πειθαρχημένοι καθώς θα έχετε την τάση να παρασύρεστε από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχουν μαζευτεί ή σε όλα όσα έχετε υποσχεθεί ελαφρά τη καρδία στους άλλους φίλους, σύντροφο και οικογένεια. Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές και ευθύνες μέχρι το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση «κενής πορείας» στο ζώδιο σας, επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές. Σε γενικές γραμμές θα έχετε μια ιδιαίτερα έντονη σε επικοινωνιακό επίπεδο ημέρα και θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ