Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα "θεά" στο πλάι του Ηλία Ψινάκη - Οι διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρμάρι της Τουρκίας

Χλιδάτες διακοπές στην Τουρκία για Ψινάκη και Μέρμηγκα!

Στο πολυτελές θέρετρο "D Maris Bay" στην Τουρκία, ο Ηλίας Ψινάκης και η Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μια φωτογραφία όπου αγκαλιάζει τρυφερά τη σύζυγο του Γιάννη Κούστα, Δήμητρα Μέρμηγκα.

Στη φωτογραφία, η Δήμητρα Μέρμηγκα φορά ένα εντυπωσιακό κολλητό μαύρο φόρεμα που αποτυπώνει κόκκινα κεράσια, το οποίο είναι δημιουργία του γνωστού οίκου μόδας, Dolce & Gabbana. Το look της ολοκληρώνει με μάυρα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Από την πλευρά του ο Ηλίας Ψινάκης είναι σικ, φορώντας ένα λευκό παντελόνι, το οποίο το συνδυάζει με ανοιχτό μπλε πουκάσμισο και ένας λευκό φούτερ, το οποίο το έχει βάλει ριχτό πάνω στους ώμους του. Το στυλ του απογειώνει μια ζώνη Hermès και ένα ιδαίτερο παπούτσι σε animal print, ακολουθώντας την τάση της "φιδίσιας" λεπτομέρειας.

Ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε χιουμοριστικά τη φωτογραφία λέγοντας: "Τα παίξανε οι Τούρκοι και οι Τουρκάλες με την Ελληνίδα θεά!!! Τουρκία Ελλάδα 0-1 στην έδρα τους!"

Το πολυτελές ξενοδοχείο "D Maris Bay" στην Τουρκία

dimarisbay.com

Οι διακοπές του ζευγαριού πραγματοποιούνται στο πολυτελές θέρετρο "D Maris Bay", το οποίο βρίσκεται στο Μαρμάρι της γειτονικής Τουρκίας. Δήμητρα Μέρμηγκα και Ηλίας Ψινάκης εντυπωσιάζουν με το στιλ και την εκλεπτυσμένη εμφάνισή τους!

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα: Με μίνι φόρεμα - υπερπαραγωγή στο πάρτι της Σήλιας Κριθαριώτη στο Μαρόκο - Jumpsuit αποκαλυπτικό (φωτό)

dimarisbay.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ