Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Παραμένει η Σελήνη στον Καρκίνο - Βγείτε, διασκεδάστε & μιλήστε με κόσμο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας και τη δράση όπως είναι τα εξάγωνα με τον Ερμή, τον Άρη τον Δία και τον Ουρανό μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε προς τα έξω τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Όμως η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα, τη φιλία, τις όμορφες στιγμές, τη διασκέδαση. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό ψαλιδίζει λίγο από την τύχη που θα μπορούσε να μας δώσει. Φυσικά κανένας πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και όσοι έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Απλά φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί σε αυτό που θα κάνετε για να μην το μετανιώσετε στην πορεία. Αναλυτικά για την επιρροή της όψης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή προσπαθήστε να αποφύγετε να φορτώσετε όλη τη μέρα σας με υποχρεώσεις και «πρέπει» και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου Ήλιου- ανάδρομης Αφροδίτης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ευνοεί τις επαφές, τις συναντήσεις με φίλους, τις εκδρομές και τις διακοπές. Το Σαββατοκύριακο όμως μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης. Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη ή κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πιθανώς ένας συγγενής να σας βοηθήσει να το λύσετε. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε κείνους. Ωραίες μέρες και για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε. Απλά μην το παρακάνετε με τα έξοδα. Με ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι και πειθαρχημένοι αυτό το διάστημα. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου Ήλιου- ανάδρομης Αφροδίτης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι θετική μέρα για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους αλλά μην τις συνοδεύετε με ενοχές. Μοιραστείτε τις ιδέες, τις σκέψεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κανονίστε μαζί τους εξόδους, βόλτες και εκδρομές. Αναλυτικά για την επιρροή της συνόδου Ήλιου- ανάδρομης Αφροδίτης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ