Μαρία Εκμεκτσίογλου: Γιόρτασε στην Τουρκία ως "σταρ" της βραδιάς τον Δεκαπενταύγουστο

Στην Τουρκία γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η διάσημη μαγείρισσα!

Η διάσημη μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο στην Τουρκία. Η μαγείρισσα με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή, ανέβασε φωτογραφίες στα social media από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, που είναι και η ονομαστική της εορτή. 

Στη δημοσίευση στο Instagram διακρίνουμε τη Μαρία Εκμεκτσίογλου χαμογελαστή να κρατάει μια σοκολατένια τούρτα και να βρίσκεται στο επίκεντρο μια μεγάλης παρέας. Η γνωστή μαγείρισσα γιόρτασε με δικούς της ανθρώπους σε ένα όμορφο εστιατόριο της γειτονικής χώρας και μοιράστηκε το γεγονός με τους ακολούθους της. 

Τη δημοσίευση συνόδευσε με μια λεζάντα, τόστο στα ελληνικά, όσο και στα τουρκικά: "Χρόνια πολλά από όλους εμάς σε όλους εσάς ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ατέλειωτες ευχές σας Υγεία Αγάπη και Ευτυχία σε όλα μας τα σπιτικά η έκπληξη της βραδυας η πεντανόστιμη τούρτα σοκολάτα της ομάδας της παντοτινής του Maria’s και Mayikas. İsim günü kutlamalarımız dünden başladı 22 Ağustos doğum günüme kadar devam edecek. Dilekleri gönderen tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Ekibimiz -Ailemiz muhteşem çikolatalı pastası ile sürpriz yaptı."

Διαβάστε επίσης: Μαρία Εκμεκτσίογλου: ''Δεν αδυνάτισα ποτέ μετά τους τοκετούς - Έχασα αδερφό και μητέρα, ενώ ήμουν έγκυος''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ