Σοκ στον αέρα: Πιλότος κατέρρευσε & πέθανε εν ώρα πτήσης - Οι συγκυβερνήτες έκαναν αναγκαστική προσγείωση (φωτό)

Άγνωστα τα αίτια του θανάτου του...

Ένας πιλότος αεροπορικής εταιρείας πέθανε αφού κατέρρευσε στην τουαλέτα μιας πτήσης από το Μαϊάμι στη Χιλή με 271 επιβάτες.

Ο κυβερνήτης Ivan Andaur άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία τρεις ώρες μετά την πτήση της LATAM Airlines από τη Φλόριντα προς το Σαντιάγο και αφού κατέρρευσε στην τουαλέτα δέχθηκε επείγουσα θεραπεία από το πλήρωμα, ανέφερε η Simple Flying.

Η πτήση χρειάστηκε τριάντα λεπτά για να εκτραπεί προς το διεθνές αεροδρόμιο Tocumen της Πόλης του Παναμά και οι πρώτες βοήθειες κήρυξαν τον Andaur, έναν βετεράνο πιλότο με 25ετή πείρα, νεκρό, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Facebook/Iván Andaur

Η πτήση LA505, με το Boeing 787-9 Dreamliner, αναχώρησε από το Μαϊάμι στις 10. 11 μ. μ. τη Δευτέρα 14 Αυγούστου και είχε επίσης αντικαταστάτη κυβερνήτη και πρώτο αξιωματικό όταν συνέβη το περιστατικό.

"Ο όμιλος LATAM Airlines αναφέρει ότι η χθεσινή πτήση LA505, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Μαϊάμι-Σαντιάγο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Tocumen του Παναμά λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης για ένα από τα τρία μέλη του πληρώματος.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν σωτήρια βοήθεια, αλλά ο πιλότος δυστυχώς απεβίωσε", ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Puede ser una imagen de una persona, aeronave y texto que dice "LATA"

facebook/Fotografias y Videos Históricos de la Fuerza Aérea de Chile

Puede ser una imagen de 2 personas y texto

"Είμαστε βαθιά λυπημένοι από αυτό που συνέβη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου μας. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την 25ετή σταδιοδρομία του και την πολύτιμη συνεισφορά του, η οποία διακρινόταν πάντα από την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας ".
.
Μετά το περιστατικό, η πτήση αναχώρησε από την Πόλη του Παναμά την Τρίτη και συνέχισε για τη Χιλή, αναφέρει η independent

Σύμφωνα με τη New York Post, ο λοχαγός Andaur ήταν 56 ετών.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ