Η ιστορία της Lucy - baby δολοφόνου: Βαθιά θρησκευόμενη, επονομαζόμενη η ''αθώα'' - Έκρυβε τα ένστικτα της (φωτό - βίντεο)

H ιστορία προκάλεί αποτροπιασμό! 

Η Lucy Letby έγινε σήμερα η πιο γνωστή δολοφόνος βρεφών στη σύγχρονη βρετανική ιστορία, αφού οι ένορκοι την έκριναν ένοχη για τη δολοφονία επτά πρόωρων μωρών και την προσπάθεια να αφαιρέσει τη ζωή άλλων έξι κατά τη διάρκεια ενός έτους. 

Η 33χρονη νοσηλεύτρια νεογνών του NHS, η οποία πιθανότατα θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή, κυνηγούσε μωρά αρκετά μικρά ώστε να χωράνε στην παλάμη του χεριού της, διοχετεύοντας αέρα στην κυκλοφορία του αίματος ή στους σωλήνες σίτισης, με αποτέλεσμα να καταρρέουν και να πεθαίνουν.

Επιτέθηκε σε δίδυμα και δολοφόνησε δύο αγόρια από ένα σύνολο πανομοιότυπων τριδύμων μέσα σε 24 ώρες το ένα από το άλλο.

 

Η μητέρα της ξέσπασε σε  λυγμούς που συνεχίστηκαν ακόμη και μετά την αποχώρησή της από το δικαστήριο. Κάποια στιγμή φώναξε: "Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά. Αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό".

Η  ίδια αρνήθηκε αργότερα να επιστρέψει στο εδώλιο για να ακούσει την τελευταία ετυμηγορία - με τον δικαστή να λέει ότι δεν είχε καμία εξουσία να την αναγκάσει να βγει από τα κελιά.

Σήμερα, οι οικογένειες των θυμάτων δήλωσαν ότι η καταδίκη της δεν θα αφαιρέσει τον "ακραίο πόνο, το θυμό και την οδύνη" που έχουν υποστεί, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

Μετά από κάθε δολοφονία της, η Letby εμφανιζόταν "ζωηρή και ενθουσιασμένη", προσφερόμενη να κάνει μπάνιο, να ντύσει και να φωτογραφίσει τα σώματα των θυμάτων της.

 

Παρόλο που το κίνητρό της παραμένει ασαφές, η εισαγγελία υποστήριξε ότι  προσπαθούσε να εντυπωσιάσει έναν παντρεμένο γιατρό.

 

 

 

Μέσα στο ακατάστατο, παιδικό σπίτι της, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα Post-it στο οποίο είχε γράψει: "Είμαι κακιά, εγώ το έκανα αυτό". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ