Η Κωνσταντίνα για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές & τα επαγγελματικά της - "Θέλω να προσφέρω μέσα από τον συνδυασμό" (βίντεο)

Η Κωνσταντίνα μίλησε για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές, την κόρη της Χριστίνα και τα επαγγελματικά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» βρέθηκε η Κωνσταντίνα, η οποία αναφέρθηκε στα πολιτικά, στην κόρη της αλλά και τα talent show.

Η τραγουδίστρια τόνισε πώς δεν έχει χρόνο να συμμετέχει ως κριτής σε κάποιο talent show και έδωσε συμβουλές στη νέα γενιά.

«Ετοιμάζομαι να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου. Ασχολούμουν με τα κοινά πολλά χρόνια. Τώρα που έχω τον χρόνο θα ήθελα μέσα από αυτό να είμαι κοντά στον κόσμο όπως είμαι τόσα χρόνια.

Αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο. Μου έγινε η πρόταση, ο δήμαρχός μας είναι συμπαθής, έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας και το δέχτηκε. Θεωρώ ότι θα με πάει λίγο παραπέρα και να ακούω τη φωνή του κόσμου και ό,τι μπορώ να προσφέρω μέσα από αυτόν τον συνδυασμό».

Η απόφασή της να απέχει από το τραγούδι για την κόρη της

«Τώρα που η δουλειά μας δεν είναι έξι μέρες τη βδομάδα, το να υπάρχει μια δραστηριότητα να είμαι κοντά στον κόσμο είναι σαν ψυχοθεραπεία.

Τότε οι εποχές είχαν πολύ τρέξιμο και δεν είχα χρόνο για τη Χριστίνα και κάποια στιγμή μου είπε “μαμά, μου λείπεις”. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να χαλαρώσω λίγο. Τύψεις δεν έχω γιατί όταν μου το είπε, το σκέφτηκα σοβαρά, χαλάρωσα τους τόνους, ήμουν δίπλα της και έβγαλα ένα παιδί που είμαι πολύ υπερήφανη. Η κόρη μου τώρα είναι 27 χρονών. Βλέπω να έχει έναν δυναμισμό, να είναι ανεξάρτητη, να παλεύει μόνη της, στοιχεία που έχω και εγώ. Είναι ένα παιδί που μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να αντιμετωπίσει όλες τις καταστάσεις.

Βλέπω ότι η Χριστίνα έχει αγωνιστικότητα και είναι παιδί που πατάει στα πόδια του. Παίζει πιάνο αλλά δεν νομίζω ότι ήθελε να τραγουδήσει ποτέ. Ξεκίνησα να κάνω μαθήματα πιάνου, ήταν το όνειρό μου και χαίρομαι που εκείνη έχει αυτή την επαφή με το πιάνο.

Δεν θα είχα αντίρρηση να ασχοληθεί με το τραγούδι. Πρέπει να είμαστε μαζί τους σε όποια επιλογή κάνουν! Η Χριστίνα ήθελε να σπουδάσει ναυτιλιακά, δουλεύει σε μια εταιρεία και είναι ευχαριστημένη. Και μόνο που έχει επαφή με τη μουσική με αυτόν τον τρόπο μου αρέσει. Η μουσική ανοίγει το πνεύμα».

Τα talent shows και οι συμβουλές που δίνει στους νεότερους τραγουδιστές

«Δεν έχω χρόνο για να πάω κριτής σε ένα talent show. Όσοι πάνε δεν έχουν άλλη επιλογή, πρέπει να αναδειχθούν. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο αλλά πρέπει να δεις πώς θα διαχειριστείς την πορεία σου για να κάνεις καριέρα. Παίζει ρόλο η στάση σου απέναντι στον κόσμο και τους συναδέλφους σου. Πρέπει να βάλεις πλάνα και να τα υλοποιείς. Να τα έχουν υπόψιν τους ότι δεν φτάνει το ταλέντο. Και επειδή ζούμε στην εποχή της ταχύτητας είναι ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να χτίσεις την καριέρα σου και να έχεις τα δικά σου πλάνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ