Rihanna: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky

Μαμά για δεύτερη φορά!

Το δεύτερο παιδί της με τον A$AP καλωσόρισε η Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, δεν έχουν προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή από πηγή κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού. Το νέο μέλος της οικογένειας ήρθε στη ζωή, μόλις 15 μήνες μετά τη γέννηση του RZA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι σταρ έχουν αποφασίσει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να χαρούν τις πρώτες στιγμές με το παιδί τους. Δεν έχει γίνει επίσης γνωστό το πώς θα ονομαστεί το παιδί, αλλά κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το όνομα θα ξεκινάει από "R".

 

 

 

«Η Rihanna και ο A$AP είναι μια χαρά τώρα. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουν την οικογένειά τους και τόσο ενωμένοι όσον αφορά τη γονεϊκότητα. Περνάνε τέλεια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι», τόνισε πηγή κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού ενώ μία άλλη ανέφερε ότι υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσουν την επίσημη ανακοίνωση για τη γέννηση του παιδιού τους συνδυαστικά με την ανακοίνωση για το ίδρυμα «Clara Lionel Foundation», που έχει δημιουργήσει η τραγουδίστρια προς τιμήν των παππούδων της.

Η Rihanna με το πρώτο της παιδί

 

 

 

 

Στην παρούσα φάση η σταρ έχει περιορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις έτσι κι αλλιώς, αφού παραιτήθηκε από CEO της εταιρείας της Savage x Fenty.

Διαβάστε επίσης: Rihanna, έγκυος με σέξι εσώρουχα: Ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της – «Είσαι ο ορισμός της ομορφιάς» (φωτό)

Όταν η Rihanna αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο Super Bowl

Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας από τα Μαρμπέιντος εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, μετά το τέλος του 2ου δεκαλέπτου του τελικού των Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς για ένα επικό σετ 13 λεπτών γεμάτο επιτυχίες, από το «Work» και το «Bitch Better Have My Money» μέχρι το «Rude Boy» και το «Diamonds».

Η τραγουδίστρια, η οποία έφερε στον κόσμο έναν γιο με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, τον Μάιο του 2022, εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά από το 2018 και τα Grammy. Επίσης δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε νέο άλμπουμ εδώ και 7 χρόνια, παρά μόνο ένα κομμάτι το «Lift Me Up» για τη νέα ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ