Στη Φολέγανδρο και στο Barbounaki η Margot Robbie: Η διάσημη πρωταγωνίστρια ξεκουράζεται μετά τον χαμό της Barbie στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί

Στη Φολέγανδρο κάνει τις διακοπές της η Barbie!

Η Margot Robbie μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η ταινία της Barbie αποφάσισε να ξεκουραστεί και να απολαύσει λίγες στιγμές ανεμελιάς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φολέγανδρο. Αν και κρατάει διακριτική την παρουσία της στο κυκλαδύτικο νησί, η κάμερα την εντόπισε να τρώει σε μια ελληνική ταβέρνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η 33χρονη ηθοποιός πήγε να δοκιμάσει τοπικά ελληνικά φαγητά και βρέθηκε στο εστιατόριο Barbounaki. Με χαλαρό ντύσιμο και χωρίς να την ενδιαφέρει η προσοχή του κόσμου δείπνησε στο εστιατόριου του πρώην Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την παρέα της.

ekriti.gr

Η ταινία της Barbie στην οποία πρωταγωνιστεί η Margot Robbie, είναι αναμφίβολα η ταινία της χρονιάς. Είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετήθηκε αποκλειστικά από γυναίκα, την Γκρέτα Γκέργουικ, η οποία κατάφερε να υπερβεί το 1 δισ. δολάρια σε κέρδη παγκοσμίως. 

Διαβάστε επίσης: Tο μεγάλο payday της "Barbie": Η Margot Robbie θα κερδίσει 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθό και μπόνους box office

Λίγες μέρες πριν στο ίδιο εστιατόριο είχε παραβρεθεί και διάσημος Ισπανός τενίστας, Ράφα Ναδάλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ