Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο - "Παρατράγουδα" στην επικοινωνία & στις μετακινήσεις μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ή διάφορα άλλα απρόοπτα που διακόπτουν τη ροή της καθημερινότητας, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Σήμερα έχουμε αλλαγή ζωδίου και για τον Ήλιο, που προχωρά στην Παρθένο σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων του 6ου ζωδίου στον ζωδιακό. Χρόνια πολλά Παρθένοι! Σας περιμένει μια έντονη γενέθλια χρονιά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και η κύρια όψη της είναι η αντίθεση με τον Ουρανό που μας υπενθυμίζει ότι δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο σε όλα στη ζωή μας. Είναι σημαντικό, παρόλα αυτά, να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στις όποιες συνθήκες και να έχουμε υπομονή προκειμένου να επιτύχουμε στους στόχους μας.

Για τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 15/09 θα βρίσκεται μέσα στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με τους κανόνες υγιεινής στους χώρους που δραστηριοποιείστε καθημερινά, ασχοληθείτε με το να καθαρίσετε τους χώρους της δουλειάς και του σπιτιού από πράγματα που δεν χρειάζεστε και απλώς πιάνουν πολύτιμο χώρο και προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις ή απρόοπτα στη δουλειά. Από την άλλη εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες σας, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Τα θέματα υγείας και εργασίας τονίζονται ακόμη περισσότερο, καθώς τους ίδιους τομείς θα φωτίζει από σήμερα και ο Ήλιος που προχωρά στην Παρθένο για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Για τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 15/09. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Επίσης θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Σήμερα στην Παρθένο προχωρά και ο Ήλιος ενισχύοντας τις επιθυμίες σας και βελτιώνοντας τις προσωπικές σας επαφές. Η σημερινή μέρα είναι πιο αποτελεσματική για όλα όσα θέλετε να κάνετε, φυσικά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα.

Για τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επίσημα από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στον χώρο σας, μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι, γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Έμφαση στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού αλλά και στα νέα ξεκινήματα θα δώσει από σήμερα και για τις επόμενες 4 εβδομάδες και ο Ήλιος που προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου.

Για τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ