Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Με μπάλα ποδοσφαίρου στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Τρυφερές στιγμές από εμφανίσεις πατέρα & κόρης

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ βλέπει και ποδόσφαιρο με τον πατέρα της Πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν έναν ισχυρό δεσμό πατέρα-κόρης, όπως φάνηκε και σε ένα πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκαν στο Instagram. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η κόρη του συνεργάστηκαν για να στείλουν ένα ειδικό μήνυμα στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας ενόψει ενός αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό έδωσε μια ματιά στη στενή τους σχέση. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν τελείωσε όπως ήλπιζαν, με την Ισπανία να νικάει την Αγγλία με 1-0, το βίντεο έδειξε την ιδιαίτερη σχέση τους.

Στο βίντεο, που θυμίζει ένα παρόμοιο μήνυμα που μοιράστηκαν για την ομάδα της Αγγλίας (γνωστές ως Lionesses) κατά τη διάρκεια των τελικών του Euro 2020 την προηγούμενη χρονιά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθονταν κοντά σε έναν πάγκο κήπου. Με το χέρι του γύρω από την κόρη του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε με στοργή ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ κρατούσε μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Ο διάδοχος του θρόνου ξεκίνησε το μήνυμα λέγοντας: «Λέαινες θέλουμε να σας ευχηθούμε μια τεράστια καλή επιτυχία για αύριο. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί προσωπικά», ξεκίνησε ο διάδοχος του θρόνου. «Αλλά είμαστε τόσο περήφανοι για όλα όσα έχετε πετύχει και για τα εκατομμύρια που έχετε εμπνεύσει εδώ και σε όλο τον κόσμο. Οπότε βγείτε εκεί έξω αύριο και απολαύστε το πραγματικά».

«Καλή τύχη, λέαινες!» αναφώνησε η Σάρλοτ.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Stylish στην πρώτη σειρά στον τελικό τένις - Ροζ γυαλιά & floral φόρεμα για τη χαριτωμένη royal (φωτό - βίντεο)

Και στο παρελθόν, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει απαθανατηστεί σε όμορφες στιγμές με την κόρη του την πριγκίπισσα Σάρλοτ, αποδεικνύοντας ότι οι δυο τους έχουν μια όμορφη σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Κέιτ ή Πρίγκιπας Ουίλιαμ; Ποιος είναι ποιος αυστηρός γονέας; - Τι απαντάει η Πριγκίπισσα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την κόρη του σε μια χαλαρή έξοδο φορώντας παρόμοιους χρωματισμούς στα ρούχα.

Instagram @princess_charlotte_wales

Instagram @princess_charlotte_wales

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σκύβει στοργικά προς την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και της χαϊδεύει τα μαλλιά! Προσπαθεί να την ηρεμήσει σε εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο κόκκινο χαλί.

Instagram @princess_charlotte_wales

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατεβαίνει στο ύψος της αγαπημένης του κόρης και της δίνει το μικρόφωνο, ενώ την αγκαλιάζει με το ένα του χέρι.

Instagram @princess_charlotte_wales

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ βοηθώντας την Πριγκίπισσα Σάρλοτ να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Instagram @princess_charlotte_wales

Instagram @princess_charlotte_wales

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ