Απίστευτο - Άνοιξε η γη στο Μουσείο Corvette του Κεντάκι και κατάπιε 8 συλλεκτικά αυτοκίνητα! (βίντεο)

Ήταν ακριβώς 5 και 44 τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, όταν χτύπησαν συναγερμό οι αισθητήρες καταγραφής κίνησης στο Μουσείο Corvette με έδρα το Μπόουλινγκ Γκριν του Κεντάκι. Στο κτίριο δεν είχαν εισβάλλει κάποιοι διαρρήκτες, αλλά είχε καταρρεύσει το πάτωμα μίας αίθουσας παρασύροντας και καταστρέφοντας οκτώ αυτοκίνητα.



Ήταν ακριβώς 5 και 44 τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, όταν χτύπησαν συναγερμό οι αισθητήρες καταγραφής κίνησης στο Μουσείο Corvette με έδρα το Μπόουλινγκ Γκριν του Κεντάκι. Στο κτίριο δεν είχαν εισβάλλει κάποιοι διαρρήκτες, αλλά είχε καταρρεύσει το πάτωμα μίας αίθουσας παρασύροντας και καταστρέφοντας οκτώ αυτοκίνητα, γράφει το apocalypsenow.gr



Το μουσείο κοινοποίησε την είδηση μέσω του Facebook, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς την ώρα του συμβάντος ήταν κενό το κτίριο.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της κατάρρευσης του πατώματος σε μία επιφάνεια αρκετών τετραγωνικών μέτρων. Η εφημερίδα Detroit News αναφέρει ωστόσο, ότι το μουσείο βρίσκεται σε μία περιοχή με πολλά σπήλαια. Οι άνθρωποι του μουσείου δήλωσαν ανακουφισμένοι επειδή δεν συνέβη το περιστατικό εντός του ωραρίου λειτουργίας, λυπήθηκαν όμως για τις σοβαρές ζημιές και την ολική καταστροφή οκτώ σπάνιων Corvette




Δύο από αυτές ήταν ένα ζεύγος πανάκριβες Corvette ZR-1, δανεικές από την κατασκευάστρια General Motors, καθώς επίσης έξι μοντέλα ιδιοκτησίας του μουσείου που είχαν κατασκευαστεί την περίοδο μεταξύ 1962 έως 2009. Μεταξύ των «θυμάτων» βρισκόταν και η Corvette με νούμερο παραγωγής 1.500.000, ένα λευκό μοντέλο του 2009.

Εννοείται, ότι το συμβάν διαδόθηκε γρήγορα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί φίλοι των κλασικών αυτοκινήτων δήλωσαν σοκαρισμένοι από την καταστροφή οκτώ Corvette. Το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνεται στα Άγια Δισκοπότηρα των σπορ αυτοκινήτων made in USA και γιορτάζει εφέτος 60 χρόνια λαμπρής καριέρας.



Στο σημείο που άνοιξε η τρύπα βρισκόταν μια μαύρη Corvette του 1962, μια PPG Pace Car του 1984, μια λευκή 1 Millionth Corvette του 1992, μια κόκκινη Corvette 40th Anniversary του 1993, μια ZR-1 Spyder του 1993, μια Mallett Hammer Z06 Corvette του 2001, μια λευκή 1.5 Millionth Corvette του 2009 και μια ZR1 “Blue Devil” της ίδιας χρονιάς.

Το μουσείο ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό μέχρις ότου μηχανικοί να αξιολογήσουν τη ζημιά, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωση της.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ