Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θετικές και όμορφες όψεις της ημέρας για να χαλαρώσουμε & να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Δυναμικά μπαίνει η Παρασκευή, καθώς τα ξημερώματα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ενισχύει τις φιλοδοξίες μας, μας κάνει να νιώθουμε σχεδόν άτρωτοι και επιτρέπει να κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό μέσα στη μέρα μας.

Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης που παραμένει στον Τοξότη με την Αφροδίτη στον Λέοντα αποτελεί από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της ημέρας για να χαλαρώσουμε, να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και να κάνουμε λίγο πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο της Παρθένου, που μόλις ξεκίνησε, βάζουμε νέους στόχους κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο για την επανεκκίνηση μετά τις διακοπές. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα -με τις εξαιρετικές όψεις που έχουμε- για να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα, σε όλες τις αλλαγές που έχετε εγκαινιάσει στη ζωή σας και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις μας με τους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με υψηλή ενέργεια και με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα αγαπητοί μου Ταύροι τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας, σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν άμεσα. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Κάποια δική μας εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση μας σπρώχνει πάντα στο να κυνηγήσουμε κάτι καινούριο. Επόμενο είναι να το καταφέρουμε κιόλας αν εστιάσουμε εκεί την προσοχή και την ενέργεια μας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ