Κατερίνα Γκαγκάκη υποψήφια ξανά στον Δήμο Αθηναίων: το bleu roi μάξι φόρεμα με τους παρτούς ώμους, τα χρυσά hoops & το απίθανο μακιγιάζ!

Εντυπωσιακή εμφάνιση για ακόμη μια φορά από την Κατερίνα Γκαγκάκη στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού "Αθήνα Ψηλά"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι και πάλι υποψήφια για το Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνίας των πολιτών του Δήμου Αθηναίων σε δημοσίευσή της στο Instagram εμφανίστηκε με ένα bleu roi μάξι φόρεμα με παρτούς ώμους, χρυσά hoops αλλά και απίθανο μακιγιάζ, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia)

Στη λεζάντα κάτω από την ανάρτηση ανέφερε:

Ύφος: …λοιπόν που λέτε…σήμερα ήταν μέρα χαράς. εξωστρέφειας και συμμετοχής!
Και έχω πάρα πολλά να πω για τον παλμό, την ομάδα, τη ζωντάνια και την προσμονή.
Αλλά ήταν και μια μεγαααάλη μέρα, φορτισμένη και ιδιαίτερη , οπότε για τα πολλά…θα επανέλθω από αύριο!
Ευχαριστούμε
@athinapsila

Η ανάρτηση ήρθε μετά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη, Αθήνα Ψηλά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Φωκιανό, όπου παρεβρέθηκαν οι 364 υποψήφιοι που θα κατέλθουν στη μάχη για τη ψήφο στις 129 γειτονιές της Αθήνας.

 

 

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες η αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνίας των πολιτών του Δήμου Αθηναίων ανακοίνωσε τη δημιουργία Κέντρου Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας στον Δήμο Αθηναίων, με στόχο την προστασία του παιδιού.

H Κατερίνα Γκαγκάκη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Πλατεία Μαβίλη στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Ψυχολογία και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους στην Κοινωνική και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics & Political Science και στο Perception Management στο New York University.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ