Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Αύγουστος τελειώνει με μια Υπερπανσέληνο - Μεγάλη σύγχυση και εκνευρισμός

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Ο Αύγουστος τελειώνει όπως άρχισε, με μια Υπερπανσέληνο! Ολοκληρώνεται τα ξημερώματα η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, που θα φαίνεται πιο μεγάλη και λαμπερή σε σχέση με τις υπόλοιπες και θα κοσμεί τον ουρανό μας με τη λαμπρότητα της. Βέβαια είναι ένα φεγγάρι στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων που παίζει με τα συναισθήματα μας, κάνοντας μας πιο κυκλοθυμικούς και νευρικούς. Δυσκολευόμαστε ίσως να ηρεμήσουμε ή μπορεί να νιώθουμε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τους στόχους μας και είναι πιθανό να μας προκαλούν εκνευρισμό και τα πιο μικρά πράγματα. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα και προσφέροντας λύσεις σε αυτά που το πρωί μας φαίνονταν βουνό. Μέχρι το απόγευμα αξιοποιήστε τις ώρες για συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργώντας εύφορο κλίμα για βιασύνη, επιπόλαιες αντιδράσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις. Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) επηρεάζονται περισσότερο και θα έχουν μια πιο κουραστική μέρα και πιθανά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις τις βραδινές ώρες. 

ΚΡΥΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια μέρα «ατονίας» για το δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Κριοί, καθώς η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας κάνει πιο ράθυμους ή απρόθυμους να συμμετέχετε στους υψηλούς ρυθμούς των άλλων. Από την άλλη, με την αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε και για την ασφάλεια των δεδομένων σας και να φροντίσετε τα μέσα επικοινωνίας και μετακινήσεως σας. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη με κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη σας. Η Πανσέληνος μπορεί να σας βρίσκει πιεσμένους αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Από τη μια θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια και το σπίτι, κι από την άλλη θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με την επιρροή της Πανσελήνου μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό αν δεν ανακυκλώνετε φυσικά τα ίδια και τα ίδια. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο που θα τραβήξει την προσοχή σας από τα συνήθη προβλήματα. Ακόμη προσέξτε τις δοσοληψίες σας, αλλά και τις σχέσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο γιατί μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας κάνει την τελευταία ημέρα του Αυγούστου πιο αγχωτική για σας, καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να το κάνετε. Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή δείχνει ότι δε συνεννοείστε εύκολα ή δεν υπάρχει η συναίνεση που θέλετε στις επαγγελματικές σας σχέσεις όπου υπάρχει κάτι πιεστικό. Ενδεχομένως να σας απασχολούν θέματα οικονομικά, ή οι επιλογές ακόμη και σε δευτερεύοντα ζητήματα που κάνουν οι άλλοι να μην εναρμονίζονται με τις δικές σας επιθυμίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ