2 χρόνια από το φρικτό θάνατο του Mad Clip O Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε ξημερώματα σε τροχαίο - ας ακούσουμε το τραγούδι του με την Φουρέιρα

Δύο χρόνια από τον θάνατό του ...

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (2/9) από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Ελληνοαμερικανός τράπερ Mad Clip.

Ο ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη στις 2 Σεπτεμβρίου, τα ξημερώματα, ενώ επέστρεφε από το γλέντι του γάμου της μάνατζέρ του. Ήταν μόλις 34 ετών.

 

 

 

Δείτε επίσης: Η τελευταία συνέντευξη του Mad Clip & Ο σπαραγμός του γνωστού ράπερ Light φτάνοντας στο σημείο του τροχαίου (βίντεο)

Mad Clip: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά την κηδεία - ''Aγαπήθηκες πολύ, καλό ταξίδι φιλαράκι μου''

Mad Clip: Το αγόρι από τις ΗΠΑ που έζησε το όνειρο στην Ελλάδα – Τα τραγούδια του με τα εκατομμύρια views & το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα (φώτο – βίντεο

Ο πατέρας του Mad Clip για το μοιραίο τροχαίο του γιου του: «Έχω καταλάβει τι έγινε, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα» (βίντεο)

 

Ο Mad Clip (Παναγιώτης Πίτερ Αναστασόπουλος)  ήταν Ελληνοαμερικανός τράπερ και επιχειρηματίας. 

Ήταν μέλος της Capital Music έχοντας κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες, ενώ συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα.

 

 

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και καταγόταν από οικογένεια ομογενών, με τη μητέρα του να κατάγεται από μετανάστες της δεκαετίας του 1950. Από το 1999 και έπειτα, μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική για πολλά χρόνια, ζώντας στο Παλαιό Φάληρο Αθηνών, τόπο κατοικίας του πατέρα του.

Ζούσε στην Ελλάδα μόνιμα από το 2016 όπου και έγινε γνωστός, παρά τη φιλοδοξία του να πετύχει στο εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

Ο Mad Clip εξέφραζε την προτίμηση του στην πολυτελή ζωή με ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα, τόσο σε επίπεδο ιδιωτικής ζωής, όσο και στα τραγούδια του. Ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές των τελευταίων ετών, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται υψηλά στα τσαρτ. Έχει αναφερθεί ότι λόγω του έργου του, ο Mad Clip συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο της δημοτικότητας της μουσικής τραπ στην Ελλάδα.

 

 

 «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του

Η αδελφή του Mad Clip, Aspa, που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από τον θάνατο και μετά, ανέβασε δύο post, στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, για την συγκεκριμένη ημέρα. «Αδερφέ μου πέρασαν 2 χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για μένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Rest in heaven» έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ