Ζιζέλ: Γυμνή φορώντας μόνο το μπουφάν της η Βραζιλιάνα καλλονή - Εντυπωσιακή φωτογράφιση για το 43χρονο μοντέλο

Απίθανη φωτογράφιση μόδας για τη Ζιζέλ!

Η Ζιζέλ Μπούντχεν πρόσφατα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το γαλλικό περιοδικό Elle. Η Βραζιλιάνα καλλονή αιχμαλώτισε τον φακό με το μοναδικό στυλ της και το καλλογυμνασμλενο σώμα της.

Το πασίγνωστο μοντέλο φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα καφετί μπουφάν.

Η πρόσφατα χωρισμένη Ζιζέλ, αποφάσισε μετά το διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι, να επικεντρωθεί ξανά στην καριέρα της.

Οι θαυμαστές της είναι ευχαριστημένοι με αυτό το γεγονός. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, με φωτογραφίσεις της σε κορυφαία περιοδικά μόδας να κατακλύζουν τα μέσα ενημέρωσης.

Instagram @gisele

Instagram @gisele

Instagram @gisele

Η Ζιζέλ Μπούντχεν τα τελευταία χρόνια είχε αφιερώσει τον χρόνο και την ενέργειά της στην οικογένειά της, μια απόφαση που είχε πάρει αποκλειστικά μόνη της.

Ωστόσο, πλέον επέστρεψε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, με την πρόσφατη φωτογράφισή της για το γαλλικό περιοδικό Elle να κλέβει την παράσταση.

Στις 31 Αυγούστου, το γαλλικό περιοδικό Elle κυκλοφόρησε με τη Ζιζέλ στο εξώφυλλο. Το διάσημο μοντέλο πόζαρε μπροστά στον φακό του φωτογράφου Κρις Κολς.

Instagram @gisele

Η Ζιζέλ αποτελεί διαχρονικό fashion icon. Και η τελευταία φωτογράφιση θα σημαδέψει τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η Ζιζέλ κάνει διακοπές με τον Valente: Ποιος είναι ο δάσκαλος του Ζίου Ζίτσου που έκλεψε την καρδιά της

Ο χωρισμός με τον Tom Brady και η νέα της σχέση

Ο Tom είχε επιβεβαιώσει το διαζύγιο με μια ανάρτηση στο Instagram Story του εκείνη την εποχή. Έγραψε: "Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μεταξύ μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί.

Οι φήμες θέλουν τώρα τη Ζιζέλ να είναι σε σχέση με τον Joaquim Valente, ο οποίος είναι ένας από τους διασημότερους δασκάλους Ζίου Ζίτσου μεταξύ των σταρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ