Γενέθλια για τη Μπιγιονσέ στη σκηνή: Η Νταϊάνα Ρος τραγούδησε το "Happy Birthday" - Adele, Καρντάσιαν & Τζένερ, Zendaya στο εκπληκτικό σόου

Παρέλαση από σταρ του Χόλιγουντ στη συναυλία-πάρτι γενεθλίων της Μπιγιονσέ!

Ένα μεγαλοπρεπές εορταστικό ξεφάντωμα ήταν η τελευταία συναυλία της Beyonce, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της πάνω στη σκηνή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 42 της χρόνια, απέδειξε για ακόμα μια φορά γιατί θεωρείται μια από τις καλύτερες performer και show woman στον πλανήτη. Οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με το μουσικοχορευτικό σόου, στο οποίο βρέθηκαν και πολλοί celebrities.

Η Νταϊάνα Ρος ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Η 79χρονη ντίβα της μουσικής σκηνής, ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το "Happy Birthday" στη Μπιγιονσέ. Όλο το SoFi Stadium στο Λος Άντζελες χειροκρότησε τις δυο σταρ. Τη συναυλία παρακολούθησαν live περίπου 70.000 θεατές.

Φορώντας ένα λαμπερό, αστραφτερό μαύρο φόρεμα, όταν είχε περάσει πλέον 11, η Νταϊάνα Ρος ξεκίνησε να παρακινεί το πλήθος να τραγουδήσει το «Happy Birthday».

Πριν τραγουδήσει το γενέθλιο τραγούδι, η Νταϊάνα Ρος τραγούδησε και το τραγούδι της «Love Hangover».

«Είμαι εδώ για να γιορτάσω τα γενέθλια της Μπιγιονσέ» είπε η Νταϊάνα Ρος, ενώ η Μπιγιόνσε φάνηκε να της λέει: «Σ’ αγαπώ».

Η Μπιγιόνσε Γκιζέλ Νόουλς - Κάρτερ γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσική παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδοποιούς που αναδείχθηκαν στον αιώνα που διανύουμε, με 32 βραβεία Γκράμι στη συλλογή της. 

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν: Απόλαυσαν την συναυλία της Beyonce ως VIP guests - Ο χορός της Μαρκλ, η ξενέρα του royal (φωτό)

Ποιες άλλες διασημότητες παρακολούθησαν τη συναυλία

Παρέλαση από σταρς πραγματοποιήθηκε στη συναυλία. Ο φακός έπιασε χθες το βράδυ την Κάιλι Τζένερ με τον Τιμοτέ Σαλαμέ. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.

Μερικοί ακόμα που παρακολούθησαν το σόου ήταν οι: Αντέλ, Zendaya, Τομ Χόλαντ, Κέιτ Χάντσον, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ, ο Κρις Ροκ, η Lizzo, η Κέιτι Πέρι, η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν.

Instagram @haileybieber

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ