Σπάνιο ντοκουμέντο: η Μελίνα Μερκούρη κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αθήνα που αγάπησε -ο χαριτωμένος διάλογος με τον οδηγό της

Μοναδικό βίντεο από το 1980

Ένα συλλεκτικό βίντεο της Μελίνας Μερκούρη από το ντοκιμαντέρ «Η Αθήνα της Μελίνας» ανέβηκε στο Ιnstagram από την Έλενα Μακρή Λυμπέρη. Σε αυτό, βλέπουμε τη Μελίνα Μερκούρη να μιλά έντονα με τον οδηγό της, να μας δείχνει το κέντρο της Αθήνας και να παρουσιάζει μία αυθεντική βόλτα στην Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Παλιά αυτοκίνητα, μία τροχονόμος, πεζοί που περνούν το δρόμο, ακόμα και ένα παλιό ασθενοφόρο περνούν μπροστά από τα μάτια μας. Μέσα από το μικρό αυτό βίντεο, βλέπουμε τη Μελίνα Μερκούρη να προσπαθεί να μας δώσει μια λαϊκή και καθημερινή εικόνα της Αθήνας, χωρίς εξιδανικεύσεις.

"Οι Ρώσοι παίζουν ρουλέτα με πιστόλια... εμείς το κάνουμε με αυτοκίνητα...", είναι η χαρακτηριστική φράση που ακούγεται να λέει.

Δείτε επίσης: Vintage pic: Η Μελίνα Μερκούρη σε μια σπανιότατη φωτογραφία με εκπληκτικό καφτάνι - Την ανέβασε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη

Δεν είναι λίγα όμως τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που θεωρούν ως δυσφημιστικό το βίντεο για την Ελλάδα, μιας και είναι εμφανές ότι απευθύνεται σε ξένο κοινό, λόγω της θεματολογίας αλλά και της αγγλικής γλώσσας που χρησιμοποιεί η Μελίνα Μερκούρη όταν απευθύνεται στην κάμερα.

Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε τη Μελίνα Μερκούρη σε μια μοναδική στιγμή, που μας κάνει να θυμόμαστε πόσο εντυπωσιακή γυναίκα υπήρξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ