Πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας ετών 11: Η κόρη της διαδόχου ίδια με τη μητέρα της - Χαμογελαστές και ευδιάθετες

Έκλεψαν την παράσταση οι νεαροί γαλαζοαίματοι!

Η πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας, μαζί με τη μητέρα της πριγκίπισσα Βικτώρια, τον αδερφό της πρίγκιπα Oscar και τον θείο της πρίγκιπα Carl Philip της Σουηδίας, βρέθηκαν σε δεξίωση στα Βασιλικά Ανάκτορα της Στοκχόλμης για να συγχαρούν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Σουηδίας, η οποία έλαβε το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη της επί της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στις 19 Αυγούστου 2023.

Η βασιλική οικογένεια αποφάσισε να τιμήσει την ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών, ντυμένoi όλοι στα χρώματα της χώρας, δηλαδή το μπλε και το κίτρινο. Όλοι τους ήταν υπέρκομψοι, με την 11χρονη πριγκίπισσα Εστέλ να κλέβει την παράσταση με το λαμπερό φόρεμα της και τη χαρούμενη διάθεση που ακτινοβολούσε.

 

Η 46χρονη πριγκίπισσα Βικτώρια, ηλικίας 46 ετών επέλεξε να φορέσει ένα navy blue μάξι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, το οποίο συνδύασε με ασορτί τακούνια και ένα κολιέ με τη σουηδική σημαία. Ο επτάχρονος γιος της, πρίγκιπας Όσκαρ, μπήκε ιδιαίτερα στο κλίμα της ημέρας, καθώς φορούσε μπλε βερμούδα και μια σουηδική ποδοσφαιρική φανέλα στα χαρακτηριστικά κίτρινα και μπλε χρώματα της χώρας.

Instagram @royalchildren_europe

Από την άλλη πλευρά, η πριγκίπισσα Estelle, η οποία όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στη μητέρα της και διάδοζο του θρόνου, θέλοντας και αυτή με τη σειρά της να τιμήσει τη Σουηδία, φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα με κουμπιά.

Ο πρίγκιπας Carl Philip, ηλικίας 44 ετών και αδερφός της Πριγκίπισσας Βικτώριας, εμφανίστηκε κομψός με ένα κοστούμι σε navy blue και εκείνος. Μπλε ήταν και η γραβάτα του.

Instagram @royalchildren_europe

Διαβάστε επίσης: Οι Σουηδοί royals σε ένα γιορτινό βίντεο - Η διάδοχος Βικτώρια με τον σύζυγό της, την πριγκίπισσα Εστέλ και τον πρίγκιπα Όσκαρ

Η πριγκίπισσα Βικτώρια και τα δύο παιδιά της έτυχαν θερμής υποδοχής από την ποδοσφαιρική ομάδα. Η πριγκίπισσα Estelle, ηλικίας 11 ετών, εθεάθη χαμογελαστή μαζί με τη μεσοεπιθετική και νυν αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Caroline Seger, καθώς και τις Olivia Schough και Jonna Andersson.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ