Kourtney Kardashian: Κινδύνεψε να χάσει το μωρό της - Το δύσκολο χειρουργείο, η ανάρτηση από το νοσοκομείο & το ευχαριστώ στους γιατρούς (φωτό)

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε... 

Η Κourtney Kardashian είναι ευγνώμων για την υγεία της και την υγεία του μωρού της, μετά από την περιπέτεια που έζησε. 

'Οπως γνωρίζετε, η πασίγνωστη τηλεπερσόνα, είναι έγκυος και περιμένει να γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με τον Travis Barker. 

Mέχρι στιγμής έβαιναν όλα ομαλά στην εγκυμοσύνη της, παρόλα αυτά μία επιπλοκή την έκανε να μπει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί  σε άμεση χειρουργική επέμβαση με το έμβρυο

Να σημειώσουμε πως η ίδια αλλά και ο σύζυγός της προσπάθησαν αρκετά ώστε να συλλάβουν

Τώρα, σε μια συγκινητική δήλωση στο Instagram, η μέλλουσα μαμά ανέφερε για πρώτη φορά τι συνέβη.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας».

H Kourtney Kardashian συνέχισε: «Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που βρέθηκε στο πλευρό μου από την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίζει. Ο βράχος μου… Και στη μαμά μου (Kris Jenner), ευχαριστώ που κράτησε το χέρι μου».

Στη συνέχεια,εξήγησε: «Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για επείγουσα εμβρυϊκή επέμβαση.

 Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες».

Κατέληξε να λέει: «Δόξα τω Θεώ. Το να φύγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ