Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Κυριακή είναι πιο «βαριά» με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα - μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Κυριακή είναι πιο «βαριά» με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα. Η όψη Σελήνης-Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Ακόμη δείχνει καταπιεσμένο θυμό. 

ΚΡΙΟΣ

. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μην μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε. Μολονότι θέλετε να αποφεύγετε την ένταση, κάποιες φορές ίσως είναι απαραίτητο να την προκαλέσετε για να γλιτώσετε μελλοντικά προβλήματα και να βρείτε λύσεις. Πολύ διαφορετικό το βράδυ με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα και να σας ανοίγει την όρεξη για βόλτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια και θα κερδίσετε περισσότερο τον σεβασμό των άλλων. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνετε σπίτι. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά και να οργανώσετε κάποια πράγματα ώστε να μην τα βρείτε μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Φυσικά και δεν πειράζει να νταντέψετε τον εαυτό σας και να του κάνετε κάποια δώρα, αλλά προσπαθήστε να είστε πειθαρχημένοι. Η Κυριακή είναι λίγο πιο πιεστική με τη Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα και μπορεί να σας βγαίνει καταπιεσμένος θυμός ή έντονα αρνητικά συναισθήματα. Το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα θα νιώσετε πιο άνετα και πιο ευδιάθετοι, ενώ μια έξοδος θα σας φτιάξει ακόμη περισσότερο τα κέφια.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ