"Πασαρέλα" από celebrities στην επίδειξη μόδας του Ralph Lauren: Jennifer Lopez, Julianne Moore, Diane Keaton, Amanda Seyfried στην πρώτη σειρά στην NYFW

Λαμπερές παρουσίες!

Η επίδειξη μόδας του Ralph Lauren κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης ήταν ομολογουμένως η πιο δυνατή στιγμή, καθώς πλήθος celebrities βρέθηκαν στην πρώτη σειρά για να απολαύσουν τις μοδάτες δημιουργίες από κοντά.

Κεντρικό πρόσωπο της Ralph Lauren ηταν φυσικά η λατίνα τραγουδίστρια, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το western outfit της.

Δίπλα της, ωστόσο, βρέθηκαν κι άλλες εκθαμβωτικές σταρ, όπως η Julianne Moore. Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους της και μια φανταστική φωτογραφία με τις επώνυμες φίλες της να κάθονται μαζί της στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: "ΚΑΙ χθες το βράδυ - με αυτές τις ομορφιές. Σας ευχαριστώ @ralphlauren για την πρόσκληση στην υπέροχη εκπομπή σας. Τι τέλεια νύχτα στη Νέα Υόρκη. Σας ευχαριστώ @kateyoung @lindahaymakeup και @marcusrfrancis".

Instagram @juliannemoore

Διαβάστε επίσης: Ο Ralph Lauren λάνσαρε τη νέα του κολεξιόν με top model την Jennifer Lopez: Έγινε χαμός στην πασαρέλα του στην Νέα Υόρκη - Τι φόρεσε η σούπερ σταρ και μείναμε παγωτό

Οι τέσσερις σταρ ήταν όλες απστράπτουσες. Η Τζούλιαν Μουρ επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε ασημί μεταλιζέ, το οποίο το συνδύασε με μαύρο πανωφόρι και μαύρα μποτάκια. Από την άλλη, η Diane Keaton επέλεξε ένα σύνολο με έμφασι στη ρίγα. Ριγέ γκρι παντελόνι τύπου office style, με μαύρη μπλούζα και μαύρα μποτάκια, συνδυάστηκαν εκπληκτικά. Το μακρύ γκρίζο παλτό της με το μαύρο καρό και το μαύρο καπέλο, απογείωσαν το στυλ της.

Η Amanda Seyfried επέλεξε να ντυθεί σε κρεμ απόχρωση, προσθέτοντας "φως" στην τετράδα. 

Διαβάστε επίσης: NYFW: Όλα χρυσά για τον Ralph Lauren & κυριαρχία του τζιν - '90s διάθεση από τον οίκο Helmut Lang - Τα πιο εντυπωσιακά look από την πασαρέλα

Η Cara Delevigne με την Emma Roberts

Instagram @leestreetcollective

Το θρυλικό μοντέλο Christy Turlington

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ