Πέθανε η Αριστέα Πανταζοπούλου, πολυτραυματίας από τις φωτιές του 2007 - χρόνια σε άγρυπνο κώμα με τον σύζυγο της - κάηκαν για να σώσουν το εξοχικό τους

Έφυγε σε ηλικία 67 ετών

Ήταν 2007 όταν στην Ηλεία, η φονική πυρκαγιά στερούσε τη ζωή σε 84 ανθρώπους, καταστρέφοντας ταυτόχρονα 2.717.150 εκ. στρέμματα γης. Από τότε, η Αριστέα Πανταζοπούλου, η γυναίκα από το τελευταίο ζευγάρι πολυτραυματιών από τις φωτιές αυτές, βρισκόταν σε άγρυπνο κώμα. Χθες, έφυγε από τη ζωή μετά από χρόνια μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ήταν μόλις 67 ετών.



Πίσω στο 2007, η Αριστέα Πανταζοπούλου είχε προσπαθήσει να διασώσει μαζί με τον σύζυγό της, την περιουσία τους, που βρίσκονταν στην περιοχή μεταξύ Αρτέμιδας και Σμέρνας. Η προσπάθεια αυτή τους προκάλεσε πολλαπλά σοβαρά εγκαύματα. Επισκέπτονταν συχνά το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» και το Ολύμπιον στην Πάτρα, με το ψυχολογικό φορτίο να ήταν μεγάλο.

Υπήρξαν οι τελευταίοι πολυτραυματίες από τις φονικές πυρκαγιές του 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η Αριστέα Πανταζοπούλου βρισκόταν σε άγρυπνο κώμα, με το σύζυγό της να αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 κατόπιν δικής της επιθυμίας στην Αρτέμιδα, στο χωριό της δικής της μητέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ