Οι σούπερ γιαγιάδες της Κρήτης «ξαναχτυπούν»: Τώρα… τρέχουν ημιμαραθώνιο – Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο, «πώς γκένεν αυτό;»

Στο νέο τους βίντεο οι γιαγιάδες κοντράρονται με τον ποδοσφαιριστή Ογκουνσότο

Ένα επικό βίντεο ετοίμασαν οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης προκειμένου να προωθήσουν τη διοργάνωση.

Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία των σποτ με «άρωμα εκλογών», οι Κρητικοί επέστρεψαν με τον μύθο του Αισώπου. Πρωταγωνιστής του βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Σε μια μεταφορά του μύθου του Αισώπου με τον λαγό και τη χελώνα, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής τρέχει μαζί με μία γιαγιά στα στενά. Ωστόσο, ο Ογκουνσότο σταματά και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία και η γιαγιά βγαίνει πρώτη!

Δείτε ακόμα: Οι γιαγιάδες από την Κρήτη «ξαναχτυπούν» και ιδρύουν κόμμα! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Το βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

«Τελικά ποιος είναι ο νικητής σε ένα αγώνα; Αυτός που βγαίνει πρώτος ή αυτός που στάθηκε στη γραμμή της εκκίνησης; Για εμάς όσοι είναι στην εκκίνηση είναι όλοι νικητές!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Δείτε ακόμα: «Just μπίρες»: Οι Κρητικές γιαγιάδες επιστρέφουν και γίνονται το hit του καλοκαιριού (VIDEO)

Η ανακοίνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

«Την πρώτη του Οκτώβρη η καρδιά του αθλητισμού θα χτυπάει στην καρδιά της Κρήτης!

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες θα ανταμώσουν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου, του Χουμερίου, του Γαλατά, της Βόνης και του Θραψανού όχι απλά για να τρέξουν αλλά για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Αν θέλεις κι εσύ να είσαι μέρος αυτής της γιορτής δήλωσε συμμετοχή και έλα στην καρδιά του νησιού μας, στην ενδοχώρα της Κρήτης, εκεί που η φιλοξενία βάζει τα καλά της…

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ Αρκαλοχωρίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».

Δείτε ακόμα: Ποιός Snik & ποιός Light; Κρητικές γιαγιάδες - τράπερς πρωταγωνιστούν στο απόλυτο hit του καλοκαιριού - Δείτε το απολαυστικό video clip

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ