Συγκλονιστικό βίντεο: Πως ιδιοκτήτης ταβέρνας έσωσε κοριτσάκι που πνιγόταν στην Κρήτη – Δείτε το

Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε πάρει μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

Η έγκαιρη επέμβαση του ιδιοκτήτη ταβέρνας στο χωριό Λαγολιό του Δήμου Φαιστού έσωσε τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού που πνιγόταν την ώρα που έτρωγε. Σύμφωνα με το candiadoc.gr ο Αντώνης Σελιανάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «ΙΜΕΡΟΣ» έκανε μία ανάρτηση στο facebook, στην οποία συμπεριέλαβε βίντεο από την κάμερα της ταβέρνας όπου φαίνεται να σώζει το μικρό παιδί.

Ο κ. Σελιανάκης ευχαρίστησε τον Ερυθρό Σταυρό για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που έκανε στο χωριό του και έτσι μπόρεσε να βοηθήσει το παιδάκι.

Ο κ. Σελιανάκης περιγράφει τι ακριβώς συνέβη: «Ένα κοριτσάκι που έτρωγε στο μαγαζί με την οικογενεια του ξαφνικά το είδα να μην μπορεί να πάρει ανάσα είχε τα χέρια του στο λαιμό ο πατέρας του προσπαθούσε να το βοηθήσει εκείνη την στιγμή έτρεξα το πήρα από τα χέρια του πατέρα και του έκανα ότι ακριβώς μας έδειξαν στο σχολείο ο Ερυθρός Σταυρός και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό πραγματικά μόλις βγήκε το “εμπόδιο” από το λαιμό άρχισε να παίρνει αέρα ξανά και έβαλε τα κλάματα! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Ερυθρό Σταυρός που μας έκανε το σεμινάριο και μπόρεσα να βοηθήσω αυτό το παιδί!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ