Η πιο ερωτική βραδιά του καλοκαιριού στο Ηρώδειο: Αντώνης Ρέμος και Michael Bolton μαζί - Κατάμεστο το αρχαίο θέατρο (φωτό - βίντεο)

Η λαμπερή μουσική βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος χάρισε χθες μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο μαζί με τον σπουδαίο Michael Bolton.

Ο Ρέμος, είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

 

Από το 2012 και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι GipsyKings είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή.

Αυτή την φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκάλεσε τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές. 

 

Ο Αμερικανός τραγουδιστής γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκάλυψε τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών από το νέο του άλμπουμ “Spark of Light”. 

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πριν την συναυλία  ο Michael Bolton, είπε πως ήταν πολύ ενθουσιασμένος για τη συναυλία. Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε και εκείνος ενθουσιασμένος που βρέθηκε δίπλα στον Michael Bolton ενώ μίλησε και για τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ.

«Υποσχέθηκα στον Bolton ότι θα θυμάται για όλη του τη ζωή αυτή τη συναυλία. Η γυναίκα μου κάνει το πρόγραμμα για τις εμφανίσεις μου και τις πρόβες».

 

 

Ποιοι έδωσαν το παρόν στην συναυλία 

Η Υβόννη Μπόσνιακ πιστή στο λιτό στυλ επέλεξε ένα μαύρο τοπ με κομψή λαιμόκοψη και ένα loose παντελόνι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με mules με εντυπωσιακό σχέδιο.

Εκεί βρέθηκαν και η Μαρία Μπεκατώρου, η Ναυσικά Πναγιωτακοπούλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Μαρινέλλα, ο πρέσβης Γιώργος Τσούνης με την σύζυγό του, ο Γιώργος Λιάγκας, η Χριστιάνα Καίσαρη και ο Κώστας Καίσαρης.

Δείτε όλες τις φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ