Η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας ανακοίνωσε τον γάμο της με τον έγχρωμο σαμάνο: Ο αρραβωνιαστικός με ροζ κοστούμι & μαργαριτάρια - πιο απλή η royal (φωτό)

"Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω ότι αρραβωνιάστηκα τον Shaman Durek, αυτόν που κάνει την καρδιά μου να χοροπηδάει", έγραψε η πριγκίπισσα στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας, τέταρτη στη σειρά διαδοχής του νορβηγικού θρόνου, ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2022 τον αρραβώνα της με τον Αμερικανό σαμάνο Durek Verrett.

Η πριγκίπισσα Märtha Louise είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά Harald και της βασίλισσας Sonja και ο Verett φέρεται να ζήτησε από τους βασιλείς το χέρι της κόρης τους σε γάμο.

Δείτε επίσης: Βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας: Για πρώτη φορά δέχτηκαν τον αρραβωνιαστικό της πριγκίπισσας Märtha Louise - Διακοπές μαζί στο γιοτ

"Είμαι πολύ παλιομοδίτης στον τρόπο που κάνω τα πράγματα. Ως εκ τούτου, κάθισα με τον βασιλιά Χάραλντ και τη βασίλισσα Σόνια και ζήτησα το χέρι της κόρης τους σε γάμο. Αν είχαν πει όχι, δεν θα το είχα προχωρήσει. Κάνω τα πράγματα με έντιμο και σεβασμό", εξήγησε ο Verett στην Billed Bladet.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2023, μοιράστηκαν την ημερομηνία του γάμου τους: 31 Αυγούστου 2024 στο Hotel Union στο Geiranger της Νορβηγίας. "Το Geiranger είναι γνωστό για το εντυπωσιακό φιόρδ και τα δραματικά βουνά του. Το Geirangerfjord περιλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύει τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της Νορβηγίας", έγραψε η Märtha Louise στο Instagram.

"Είμαστε τόσο χαρούμενοι που θα γιορτάσουμς την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του Geiranger. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώνουμε τους αγαπημένους μας σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες φυσικές εμπειρίες. Το Geiranger είναι το τέλειο μέρος για τον γάμο''.

Η 51χρονη πριγκίπισσα φορά λευκό φόρεμα, ενώ είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, και ο 48χρονος αγαπημένος της ένα ροζ κοστούμι Givenchy. Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το βασιλικό ζεύγος της χώρας, Χάραλντ και Σόνια, με δελτίο τύπου που εξέδωσαν, δήλωσαν ότι είναι χαρούμενοι που η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ και ο Ντουρέκ Βέρετ ανακοίνωσαν τα σχέδια του γάμου τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Märtha Louise υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον γνωστό καλλιτέχνη Ari Behn, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2019.  Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2002 και χώρισε το 2017, απέκτησε μαζί τρία παιδιά: την 17χρονη Leah Isadora, την 14χρονη Emma Tallulah και την Maud Angelica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Βασιλικός Οίκος της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι η 51χρονη εγκαταλείπει τα βασιλικά της καθήκοντα. «Η πριγκίπισσα παραιτείται από το ρόλο του βασιλικού προστάτη και δεν θα εκπροσωπεί τον βασιλικό οίκο προς το παρόν», ανέφερε μεταξύ άλων η ανακοίνωση. Ωστόσο, «σύμφωνα με τις επιθυμίες του βασιλιά, η πριγκίπισσα θα διατηρήσει τον τίτλο της».

Το παλάτι είπε, σύμφωνα με τον Guardian, ότι μόλις το ζευγάρι παντρευτεί ο Durek θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά δεν θα είχε τίτλο ούτε θα εκπροσωπεί τη μοναρχία.

 

 

 

 

Τον Ιανουάριο του 2023 η Μάρθα Λουΐζα αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο τους, καθώς όπως ανακοίνωσε  δίνει σοβαρή μάχη για την υγεία του.

Ο Βέρετ που δηλώνει «πνευματικός οδηγός και προικισμένος θεραπευτής» αντιμετωπίζει «σοβαρή νεφρική νόσο» και φέρεται να αναζητά δότη νεφρού, για μια πάθηση που τον ταλαιπωρεί σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ