Βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας: Για πρώτη φορά δέχτηκαν τον αρραβωνιαστικό της πριγκίπισσας Märtha Louise - Διακοπές μαζί στο γιοτ

Τελικά οι royals, έκαναν πίσω και έχουν ξεκινήσει να αποδέχονται τον σύντροφό της. 

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας, δεν συμπαθούσε τον αρραβωνιαστικό, της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ. 

Όπως φαίνεται αυτό έχει αλλάξει και οι royals απόλαυσαν διακοπές σε γιοτ.

 

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Märtha Louise: Τα χρόνια πολλά στον Σαμάνο αρραβωνιαστικό της, μετά την παραίτηση από τα βασιλικά της καθήκοντα (φωτό)

Χέρι, χέρι με τον αμφιλεγόμενο Σαμάνο της η πριγκίπισσα Märtha Louise - Γιατί μπορεί να χάσει τον τίτλο της μετά τον γάμο τους; (φωτό)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Point de Vue,  όπως όλα δείχνουν ο ''σαμάνος'' των αστέρων του Hollywood Durrek Verett φαίνεται να γίνεται πλέον αποδεκτός στους συγγενείς της .όμορφης Πριγκίισσας. 

Η πριγκίπισσα και ο 48χρονος «πνευματικός καθοδηγητής και θεραπευτής», με έδρα το Λος Άντζελες, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον  Ιούνιο του 2022, ενώ είχαν κάνει γνωστή την σχέση τους τον Μάιο του 2019. 

 

 

 

Βέβαια οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τον αρραβωνιαστικό της - με θέμα την εναλλακτική πνευματικότητα και ευεξία - είναι πολύ αμφιλεγόμενες και οι Νορβηγοί δεν είχαν δει με καλό μάτι τον Durek.

Υπενθυμίζεται ότι η Märtha Louise υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον γνωστό καλλιτέχνη Ari Behn, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2019.  Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2002 και χώρισε το 2017, απέκτησε μαζί τρία παιδιά: την 17χρονη Leah Isadora, την 14χρονη Emma Tallulah και την Maud Angelica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Βασιλικός Οίκος της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι η 51χρονη εγκαταλείπει τα βασιλικά της καθήκοντα. «Η πριγκίπισσα παραιτείται από το ρόλο του βασιλικού προστάτη και δεν θα εκπροσωπεί τον βασιλικό οίκο προς το παρόν», ανέφερε μεταξύ άλων η ανακοίνωση. Ωστόσο, «σύμφωνα με τις επιθυμίες του βασιλιά, η πριγκίπισσα θα διατηρήσει τον τίτλο της».

Το παλάτι είπε, σύμφωνα με τον Guardian, ότι μόλις το ζευγάρι παντρευτεί ο Durek θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά δεν θα είχε τίτλο ούτε θα εκπροσωπεί τη μοναρχία.

 

 

 

 

Τον Ιανουάριο του 2023 η Μάρθα Λουΐζα αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο τους, καθώς όπως ανακοίνωσε  δίνει σοβαρή μάχη για την υγεία του.

Ο Βέρετ που δηλώνει «πνευματικός οδηγός και προικισμένος θεραπευτής» αντιμετωπίζει «σοβαρή νεφρική νόσο» και φέρεται να αναζητά δότη νεφρού, για μια πάθηση που τον ταλαιπωρεί σχεδόν τρεις δεκαετίες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ