Η καλλονή Chiara Avanzi είναι η νέα Μις Ρώμη: Την έστεψαν οι Μις Ιταλία 2022 & 2020 - 3 Ιταλίδες θεές

Στόχος το στέμμα στα Μις Ιταλία 2023!

Η Chiara Avanzi κέρδισε το απόγευμα της Τρίτης 30 Αυγούστου στη Civitavecchia τον τίτλο της "Μις Ρώμη 2023" και έτσι μπήκε στους εθνικούς προτελικούς του 84ου διαγωνισμού Μις Ιταλία.

Η 20χρονη κάτοικος του Tiburtino αποφοίτησε από το επιστημονικό λύκειο και παρακολούθησε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Sapienza. Ασχολείται με τον σύγχρονο και χιπ χοπ χορό, λατρεύει τα μιούζικαλ, το σχέδιο και τα ταξίδια. Το όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο.

Χάρη στον τίτλο που κέρδισε, έχει δικαίωμα πρόσβασης στους εθνικούς προτελικούς του 84ου εθνικού διαγωνισμού Miss Italia.

Η τεχνική κριτική επιτροπή ήταν υπό την προεδρία της Miss Italia 2022, Lavinia Abate και της Martina Sambucini, Miss Italia 2020 (καθώς και Miss Roma 2020). Μαζί τους οι δύο γνωστοί στυλίστες Franco Ciambella και η Sabrina Persechino, που έντυσαν τις 20 διαγωνιζόμενες με τις ονειρεμένες δημιουργίες τους.

Δείτε την πανέμορφη Chiara Avanzi, φορώντας το πολυπόθητο στέμα της Μις Ρώμη.

Instagram @missitalia

Instagram @missitalia

Instagram @missitalia

Στην κριτική επιτροπή ήταν και η προγούμενη Μις Ιταλία του 2022, η εντυπωσιακή Lavina Abate, η οποία πρόσφατα βρέθηκε και στο κόκκινο χαλί του 80ου Φεστιβάλ Βενετίας 2023. Στα χέρια της κράτησε περήφανα και την τιάρα της.

Instagram @laviniaabate

Instagram @laviniaabate

Τέλος, μέλος της κριτικής επιτροπής ήταν και η καλλονή νικήτρια των Καλλιστείων του 2020, η Μις Ιταλία Martina Sambucini, η οποία έλαβε τον τίτλο μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα, καθώς επικρατούσε η πανδημία του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ