Γιώργος Ντάβλας: Τραγουδάει στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της - Το συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα

Το ρομαντικό "χρόνια πολλά" στη γυναίκα του Έλενα!

Μια συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε ο γνωστός Creative PR, Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος θέλησε να αφιερώσει ένα τραγούδι στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με εικόνες από νυχτερινά τοπία στη θάλασσα. Φαίνονται τα σκάφη να είναι σταθμευμένα στα γαλήνια νερά της θάλασσας υπό το φως του φεγγαριού και των αστεριών. Στο βίντεο συμπεριέλαβε και φωτογραφία του ίδιου με τη σύζυγό του, Έλενα Ντάβλα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: "Τραγούδησα σήμερα στο στούντιο του μεγάλου Γιάννη Χριστοδουλοπουλου για σας.Έναν ουρανό με αστέρια για όλους εσάς εύχομαι. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου που έχει τα γενέθλια της σήμερα !!!"

Η ρομαντική αυτή ανάρτηση αποτελεί ένα μικρό δώρο στη γυναίκα του.

Ο Γιώργος Ντάβλας ξεκίνησε να γίνει τραγουδιστής της όπερας, αλλά άλλαξαν τα σχέδιά του, όταν στον δρόμο του συνάντησε έναν καταξιωμένο του είδους, τον Τζον Μοδινό.

Η γνωστή διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett ήταν η πρώτη επαγγελματική εμπειρία για τον Γιώργο Ντάβλα, αφού του άνοιξε τις πόρτες της και συνεργάστηκε μαζί του στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. 

Σήμερα, είναι επικεφαλής της εταιρείας DAVLAS AND PARΤNERS CREATIVE PR, που παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλής ποιότητας. 

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Ντάβλας: Το βίντεο που τράβηξε μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Μέσα από την αίθουσα του δείπνου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ