Η τηλεοπτική κόρη του Σπύρου Παπαδόπουλου, Γεωργία Μεσαρίτη, στην παρέα του Φώτη και της Τζένης - "Δεν είχαμε γνωριστεί πριν από τη σειρά - Περνάω πάρα πολύ ωραία" (βίντεο)

"Του ζητάω συμβουλές"

Η τηλεοπτική κόρη του Σπύρου Παπαδόπουλου, στον β’ κύκλο στης σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», Γεωργία Μεσσαρίτη, βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου της κρατικής τηλεόρασης, μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45 και η ηθοποιός υποδύεται την κόρη του Νικόλα, Νάσια.

«Δεν ξεκίνησα στα 18 μου τη δραματική, είχα κάνει πρώτα άλλες δουλειές, στα οικονομικά. Δεν ήμουν χαρούμενη. Την είχα την απόφαση και έλεγα μόλις τελειώσω θα το κάνω», εξήγησε η νεαρή ηθοποιός.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία. Δεν είχαμε γνωριστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πριν από τη σειρά. Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην ακρόαση, όταν ήμουν και είχε περάσει από εκεί και χαιρετηθήκαμε. Λέω “Παναγία μου”. Είμαστε πάρα πολύ ωραία ομάδα και η παραγωγή, είναι υπέροχη δουλειά. Του ζητάω συμβουλές», δήλωσε .

«Φαντάζομαι πολύ όμορφο το μέλλον μου και το φαντάζομαι να είμαι ήρεμη και να απολαμβάνω την κάθε δουλειά», τόνισε η Γεωργία Μεσσαρίτη η οποία αποκάλυψε ότι είναι 27 ετών και απολαμβάνει πλέον να κάνει πιο ήρεμα πράγματα στην προσωπική της ζωή, από το να βγαίνει καινα διασκεδάζει μέχρι το πρώι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ