Σωτηρία (Λία) Αποστολάκη υποψήφια στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού: Πρότασή μου, το γραφείο εξυπηρέτησης δημότη - Διαρκής, άμεση και αποτελεσματική επαφή με τους πολίτες

Το eirinika.gr παρουσιάζει τη Σωτηρία (Λία) Αποστολάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Γαλάνη

Νέα, μορφωμένη - μητέρα δύο κοριτσιών που φοιτούν σε δημόσια πανεπιστήμια, η Σωτηρία (Λία) Αποστολάκη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Γαλάνη, έχοντας στο παρελθόν προσφέρει έργο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και εξυπηρέτηση δημοτών.

Όραμά της, να είναι «κοντά στον δημότη». Με πολυετή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από την εποχή που οι κόρες της πήγαιναν σχολείο, ως μέλος των Συλλόγων Γονέων, έχει την όρεξη, αλλά και τις ιδέες για να κάνει πράξη το όραμά της.

Πως θα γίνει αυτό;

Η ίδια εξηγεί στο eirinika.gr και την Ειρήνη Νικολοπούλου:

Σκοπός των ανθρώπων που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ο δημότης. Σκοπός μας είναι να λύνουμε προβλήματα να ακούμε και να παρεμβαίνουμε στην καθημερινότητά τους.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα τους την επόμενη μέρα. Για αυτό πιστεύω ότι με τα κοινά πρέπει να ασχολούνται νέα άτομα με όρεξη και υπευθυνότητα προκειμένου να αναβαθμίσουν την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Εάν εκλεγώ, θα προτείνω στο δήμαρχο να ιδρυθεί «Γραφείο εξυπηρέτησης δημότη» Ανοιχτό στο κοινό, ώστε η επαφή με τους δημότες να είναι διαρκής, άμεση και αποτελεσματική. Ένας από τους στόχους μου, καθώς είμαι επικοινωνιακή με τους ανθρώπους είναι να αναλάβω την διεκπεραίωση των υποθέσεων των κατοίκων δημοτών του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Ποια είναι η Σωτηρία (Λία) Αποστολάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Φάρου στο Νέο Ψυχικό όπου συνεχίζει και κατοικεί με το σύζυγό της και τις δύο κόρες της. Είναι απόγονος της οικογένειας Κηρύκου, η οποία κατοικούσε στο Φάρο Ψυχικού από το 1900. Αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού. Σπούδασε μηχανογραφημένη λογιστική.

Υπήρξε ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Νέου Ψυχικού.

Διετέλεσε τακτικό μέλος της ΔΗΚΕΦΙΨ για δύο έτη και μέλος της επιτροπής διαβούλευσης για όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Το 2019 ήταν υποψήφια ξανά με το «Προάστιο Πρότυπο» και το Δημήτρη Γαλάνη. Παρέμεινε επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος παρότι για πρώτη φορά υποψήφια κατάφερε να είναι υψηλά στις προτιμήσεις των δημοτών. Από τον Ιανουάριο 2020 έως και σήμερα είναι πλάι στο δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη βοηθώντας τον ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος του σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ