Rihanna: Ευτυχισμένη μαμά on camera μας δείχνει το νεογέννητό της - Στο πλάι της ο A$AP Rocky & ο μεγαλύτερος γιος της

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Η διάσημη τραγουδίστρια με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, η Rihanna, έγινε μαμά για δεύτερη φορά πριν από λίγο διάστημα. Η ποπ σταρ φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύντροφό της, τον ράπερ A$AP Rocky, τον μεγαλύτερο γιο της και το νέο μέλος της οικογένειας.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει στιγμιότυπα από βραδινή έξοδο της οικογένειας.Η 35χρονη τραγουδίστρια λάμπει ολόκληρη καθώς ποζάρει ακουμπώντας σε ένα αυτοκίνητο με τον μεγαλύτερο γιο της που είναι 16 μηνών, τον RZA, και τον μικρότερο, Riot. 

@HARDWHlTE

Σε άλλες φωτογραφίες, η Rihanna είναι αυτή που έχει στην αγκαλιά της τον μικρούλη Riot.

@RIRIVOGUEE

@enews

@enews

@enews

Η Rihanna κρατάει τρυφερά τον Riot στην αγκαλιά της, όσο ο μπαμπάς A$AP  Rocky έχει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση μαζί με τον RZA στους ώμους.

@PopBase

Μερικές πιο χαλαρές εικόνες από τη Rihanna και το μικρό της αγγελούδι στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Rihanna: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky

Υπενθυμίζετα ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε μαμά στα τέλη Αυγούστου, μόλις 16 μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Το πλήρες όνομα του νέου μέλους είναι  Riot Rose Mayers, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης το οποίο παρουσίασε δημοσίευμα του «Blast».

Διαβάστε επίσης: Rihanna & A$AP ROCKY διάλεξαν ένα ιδιαίτερο όνομα για το δεύτερο παιδί τους - Εικασίες για το τι σημαίνει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ