Rihanna & A$AP ROCKY διάλεξαν ένα ιδιαίτερο όνομα για το δεύτερο παιδί τους - Εικασίες για το τι σημαίνει

Άλλο ένα μωρό με όνομα που ξεκινάει από "R"!

Πριν λίγες μέρες η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Ριάνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ A$AP Rocky. Διέρρευσε στα media και το όνομα που θα δώσουν οι διάσημοι γονείς στο νεογέννητο μωρό.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 34χρονος ράπερ ονόμασαν τον γιο τους Riot Rose Mayers, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης το οποίο παρουσίασε το δημοσίευμα του «Blast».

Ορισμένοι εικάζουν ότι το όνομα του μωρού θα μπορούσε να είναι ένας φόρος τιμής στο πρόσφατο τραγούδι Riot του A$AP Rocky, στο οποίο συμμετείχε ο Pharrell Williams.

Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι ότι και το πρώτο τους παιδί έχει όνομα που ξεκινάει από το γράμμα "R", αφού το ζευγάρι ονόμασε τον πρώτο του γιο, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, RZA Athelston Mayers.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που εξασφάλισε το πρακτορείο, η Ριάνα γέννησε την 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο Cedar Sinai στο Λος Άντζελες στις 7:41 π.μ.

Διαβάστε επίσης: Ριάνα: Το βίντεο στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της & να διαφημίζει τα ανάλογα σουτιέν της εταιρείας της

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης στο super bowl

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της είχε κάνει η Ριάνα ζωντανά στην τηλεόραση. Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα μ΄ ένα εφαρμοστό κορμάκι από τον ισπανικό οίκο «Loewe» ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το «B…Better Have My Money». Από τις πρώτες στιγμές του σόου χαϊδευε την κοιλιά της, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το φερμουάρ του ρούχου της επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι ξανά έγκυος.

Διαβάστε επίσης: Rihanna: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ